| Author |
Message |
|
|
Αντωνη ,,,,,,,,,,,, Για την σημερινη ονομαστικη σου γιορτη σου ευχομαι χρονια πολλα με υγεια ...
|
 |
|
|
Xρονια πολλα , και ταξιδιαρηκα , σ,ολους μας
Καλη χρονια με υγεια ......
|
 |
|
|
panamach wrote:
traveller wrote:Αυτη η προσφορα του μαντειου της Δωδωνης , με βρισκει απολυτα συμφωνο ..
Ευχαριστουμε τον Δημο , και επιφυλλασωμεθα για μαζωξη και επισκεψη στην πανεμορφη Ηπειρο ..............
Δεν ειναι προσφορά του δήμου κ. Γιώργο .
Ποιανου προσφορα και ιδεα ειναι Χρηστο μου ?
Αν δικια σου ................ τοτε μπραβο ... απιθανη η ιδεα σου , ωργανωσε μια συναντηση εκει !!!!Να μαζευτουμε καμμια 10 αρια . Aλλα να εχει και κ'ανα πανυγυρι εκει τριγυρω !!!!!!!!!!
|
 |
|
|
traveller wrote:Αυτη η προσφορα του μαντειου της Δωδωνης , με βρισκει απολυτα συμφωνο ..
Ευχαριστουμε τον Δημο , και επιφυλλασωμεθα για μαζωξη και επισκεψη στην πανεμορφη Ηπειρο ..............
|
 |
|
|
Αυτη η προσφορα του μαντειου της Δωδωνης , με βρισκει απολυτα συμφωνο ..
|
 |
|
|
Τι λες τωρα .... προεδρε !!!!
Αυτος ειναι ικανος να πιει ολο το Βοσπορο ..
Ααααα .....δεν συμφωνω μαζι σου. Θα σε αφησει ....... διψασμενο !!!
|
 |
|
|
Πολυ καλη η ενημερωση σου φιλε ...
Σ'ευχαριστουμε εμεις οι υγραεριο-κινητοι !!!!!!!
|
 |
|
|
Γεια σου φιλε Νικο .. λεβεντη ...
Καλως ορισες .......... κι'εδω !!!!!
|
 |
|
|
Ωχ-ωχ ..
Και στ'ωπα Μαξιμε .. Τ'ουτος εδω ειναι επικινδυνος , αν ερθει ......... δεν θα δροσισουμε το λαρυγγι μας , ουτε σταγονα δεν θα αφησει ..
Αυτος μιλαει με τις μπυρες την ιδια γλωσσα ......
|
 |
|
|
NickPant wrote:
traveller wrote:Θ,ΑΜΑΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!
Και θα κραταω λογαριασμο ............... ποιος θα πιει τις περισσοτερες ........ μπυρες
Καλώς τον Κούκλο,,,,,,και Επίτιμο Φίλο μου.......
Ραντεβού στην Στυλίδα.......
Τι λες Νικολακη μου !!!!
Εαν ειναι δυνατον .............. Λειπει ο μαρτης απ'τη σαρακοστη ??????????
|
 |
|
|
Θ,ΑΜΑΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!
Και θα κραταω λογαριασμο ............... ποιος θα πιει τις περισσοτερες ........ μπυρες
|
 |
|
|
Πραγματι η εκδρομη ηταν υπεροχη !!!! Η παρεα ......... απαιχτη και τα κοτσια ανεπαναλληπτα !!!!!!
Ειπαμε να παμε με κανα-δυο φιλους ιγκογνιτο αλλα που ??????????? Δεν βρισκουμε ησυχια ... πουθενα !!!!
Οι παπαρατσοι μας κυνηγουν ξωπισω ...
Λεμε μηπως και βγαλουμε κανα-δυο μηνες στον καθαρο αερα ......
Αντε να δουμε . Θα μας αφησουνε σε ησυχια η θα παρω καμμια ............ μισοταβλα να σπασω τιποτα ...... πα'ι'δια ?????
Αλλα δεν φταιω εγω ... Ο αλλος {ο προεδρος ντε!!!}οταν ειναι να κανει καμμια εμφανηση καλει οοοολους τους δημοσιογραφους οτι θα δωσει συνεντευξη και να διαφημησει τον εαυτον του
|
 |
|
|
Mπραβο Γιωργο ....
Σ'ευχαριστουμε για την ενημερωση !!!!!!!!!
|
 |
|
|
|
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..... ΑΝΤΩΝΗ .. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ... ΘΑ Τ'ΟΧΩ ΣΤΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ ................
|
 |
|
|
Ωπα τις !!!!
Τετοια ν'ακουω και ποιος με πιανει ???
Μηπως θ'αχει και .......... μπακαλιαρακια στα Λαδαδικα ????
Γιατι τα δοκιμασα και ........ τρελλαθηκα ........
|
 |
|
|
Ααααααααα ....μαλιστα . Πολυ ωραια ιδεα .
CAMPING ZAMPETAS ??
Καλο μου ακουγεται .
Θα το εχω υπ'οψιν μου .
|
 |
|
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ..
Η παραπανω φωτο αφορα εμενα , γι'αυτο θα ηθελα να ευχαριστησω τον ρεπορτερ , που αντι να σηκωθει να βοηθησει , και να πιασει καποιον ορθωστατη , καθωταν απεναντι και περιμενε την στιγμη που , θα με πιασει ......... παραβατη .. Δεν πειραζει παντως .... πισω εχει η αχλαδα την ουρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
|
|