| Author |
Message |
|
|
Φυσικά και αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα οικονομικά για όλους. ΟΧΙ στις υπερβολές και ΟΧΙ στις σπατάλες είναι και η δική μας άποψη και ας επηρεάζει αυτό τις πωλήσεις μας. Σκοπός είναι να είμαστε μαζί και μετά από χρόνια και όχι μόνο σήμερα.
Αν το κρατήσεις θα ασχοληθείς και με την ιπποδύναμη και με τις αερόφουσκες. Αν είναι να το δώσεις ποιο σύντομα από χρόνο τότε πιστεύω και εγώ ότι δεν πρόκειται να τα πάρεις πίσω τα χρήματα από την πώληση του οχήματος.
Πάντα στην διάθεση σου φίλε Αρη.
Αντώνης
|
 |
|
|
Καλησπέρα και καλως ήρθες στην παρέα μας.
Μόλις σήμερα παραλάβαμε το νέο mover και πολύ σύντομα θα έχουμε και ένα βιντεάκι απο τις δοκιμές μας στο μαγαζί με το νέο mover.
Σύντομα τα νεώτερα.
Αντώνης
|
 |
|
|
Πάντος ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις εμείς εδώ είμαστε. Είτε αυτό είναι τάνκ νερού ( αν θέλεις στείλε μας φωτογραφίες να σου προτείνουμε λύση ) είτε αύξηση υποδύναμης και αύξηση ροπής ( δεν είναι απαραίτητο να τρέχεις παραπάνω, μπορείς να έχεις σε μια ανηφόρα παραπάνω άνεση ) είτε ανταλλαγή ( αν βρείς σε εμάς κάτι που να σου ταιριάζει ), ε΄΄ιτε ότι άλλο αποφασίσεις εσύ για το τροχοσπιτίσο ή αυτοκινούμενο σου μέλλον.
Φιλικά
Υιοι Χρήστου Ζαμπέτα
|
 |
|
|
Η αντλία καλό είναι να έχει αρκετή δύναμη ώστε να σηκώσει το ύψος του νερού κάτω απο το αυτοκινούμενο εώς μέσα σε αυτό. Δεν ξέρω τι αντλία έχεις αλλά ρίξε μια ματιά στο shop μας στο παρακάτω link. http://www.frankana.de/navigate.do?kgrpId=6557 . Η αντλία θα είναι φυσικά ελεύθερη μέσα στο δοχείο απλά θα μεγαλώσεις το λάστιχο νερού. Επίσης θα μπορούσες να βάλεις μια πρεσοστατική αντλία, δηλαδή μια που δεν θα είναι μέσα στο τάνκ αλλά θα είναι εξωτερική και θα έχεις μια σταθερή πίεση στις βρύσες σου. Βλέπε και link http://www.frankana.de/navigate.do?kgrpId=4593
Οι αερόφουσκες βοηθούν πάρα πολύ το αυτοκινούμενο. Παίρνουν όλους τους κραδασμούς απο τις ανωμαλίες των δρόμων και των πλευρικών ανέμων καθώς τα αυτοκινούμενα έχουν στον πίσω άξονα σουστόφυλλα όπως τα φορτηγάκια και όλοι οι κραδασμοί πάνε επάνω στην υπερκατασκευή με συνέπεια να καταπονήτε πολύ όλο το αυτοκινούμενο. Επίσης οι αερόφουσκες βοηθούν πάρα πολύ οχήματα με μπροστινή κίνηση καθώς σηκώνουν το αυτοκίνητο και το όχημα αποκτά ξανά καλό τιμόνι καθώς με τόσο βάρος πίσω όλα τα αυτοκινούμενα σηκώνονται προς τα πίσω και έτσι τα λάστιχα δεν έχουν καλή πρόσφυση με συνέπεια την κακή οδική συμπεριφορά.
Κόστος για το δικό σου όχημα 900 € τοποθετημένες. ( διπλής σπείρας με διπλά μανόμετρα για φούσκωμα ανάλογα με το βάρος της κάθε πλευράς.
Μια και μίλησες για τα λίγα κυβικά σου, μπορούμε υπεύθυνα και με την γνώση της γερμανικής εταιρίας TEC POWER που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα να κάνουμε άύξηση της υποδύναμης απο 84 PS που έχεις σε 123 PS χωρίς να μπεί κατσαβίδι. Απλά με αναβάθμιση του λογισμικού που έχει ο εγκέφαλος σου. Βλέπε και σχετικό θέμα στα τεχνικά του φόρουμ " ΑΥΞΗΣΗ ΥΠΟΔΥΝΑΜΗΣ & ΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ".
Φιλικά
Αντώνης
ΥΓ Πάντος αν θέλεις έλα απο το μαγαζί μας να μελετήσουμε παρέα το αυτοκινούμενο σου και να βρούμε παρέα τις καλύτερες λύσεις και αν ποιάνουν τα χέρια σου να σου δώσουμε τα υλικά να τα κάνεις μόνο σου.
|
 |
|
|
aris05 wrote:προκειτε λοιπον για ενα 6μ αυτοκινουμενο (Fiat Ducato 2.0 JTD 2002) που εχει την δεξαμενη νερου κατω απο τα μπροστινα καθισματα του "σαλονιου". απο εκει συνδεεται μια aqua8 τρομπα νερου με δυνατοτητα περι τα 6 λιτρα ανα λεπτο. μικρή σε δύναμη η αντλία σου κατοπιν υπαρχει η σχετικη διακλαδωση των σωληνων προς κουζινα-μπανιο.
Ακριβως απεναντι και προς τα πισω υπαρχει ο κενος χωρος κατω απο τα αντικριστα καθισματα του
'σαλονιου" οπου θα μπορουσε να τοποθετηθει εκει και με μια σωληνα που θα περνα κατω απο το τραπεζι και εφαπτομενη του τοιχου, να συγκοινωνουν οι 2 δεξαμενες. Βεβαια, αυτο σημαινει μεταξυ αλλων 2 πραγματα. 1ον, σε ενα μικρο σχετικα αυτοκινουμενο χανεται ενας υπολογισιμος χωρος αποθηκευσης ( πολύ σημαντικό αυτό, να το συνυπολογίσεις στην απόφαση σου ) και 2ον, θα πρεπει να κοπει ο θολος της πισω ροδας ( αυτό δεν γίνεται που λές, χωρίς φυσικά να το έχω δεί αλλά μου ι αδύνατον καθώς ο τροχός χρειάζεται ελεύθερο χώρο ) για να μπει η δεξαμενη. Τέλος, θα πρεπει να συνενωθουν οι δεξαμενες με μια σωληνα πληρωσης και μια εκκενωσης και οπως απορεει, μια εξτρα μικρη τρομπα νερου που θα κανει την μεταφορα.
Σκεφτομουν λοιπον, πως να το εκανα να την τοποθετουσα απο κατω της ηδη υπαρχουσας και να μετεφερα την τρομπα στην κατω δεξαμενη και να τις συνδεσω σε σειρα. Ετσι, γεμιζοντας την πανω απο το σχετικο εξωτερικο στομιο στο πλαινο του αυτοκινουμενου το νερο με την βαρυτητα θα γεμιζει την απο κατω. Λιγο πιο αργα βεβαια αλλα.. τι να κανουμε?.. Υστερα η τρομπα θα αδειαζει την κατω η οποια θα επαναπληρουται απο την επανω... Σκεφτηκα λοιπον στους χωρους του αμαξωματος απο κατω (εξωτερικος χωρος δηλαδη) να φτιαξω βασεις στις διαστασεις της νεας δεξαμενης και να την τοποθετησω στερεα εκει. Μετα να την μονωσω με αρμαφλεξ (το βαζουν οι υδραυλικοι στις εξωτερικες σωληνες του καλοριφερ για μειωση απωλειας θερμιδων) και ενδεχομενως να της εγκαταστησω και ενα απο τα 2 υπαρχοντα συστηματα διατηρησης του νερου σε θερμοκρασια μη παγου. Τελος, σε μια στρατζα λεω να παραγγειλω μια λαμαρινα λεπτη και να τοποθετηθει και αυτη εφαρμοστη στο απο κατω μερος της δεξαμενης και να δεσει πανω στις βασεις που θα κρατουν την δεξαμενη στο αμαξωμα, για προστασια απο καθε λογης κρουσης (πετρες ξυλα κ.α)... ( πού καλό σαν σκέψη αυτό το σενάριο. την λαμαρίνα δεν θα την έβαζα αλλά θα το μόνωνα με φελιζόλ για το κρύο ) Εχω βεβαια καποιες τεχνικες αποριες, οπως αν θα πρεπει να μεταφερω την τρομπα νερου κοντα στη δεξαμενη ή αρκει να την σταθεροποιησω καπου εντος καμπινας και να την ενωσω με σχετικο σωληνακι, πραγμα που θα βοηθουσε στις παγωμενες μερες (ή νυχτες). Επισεις, αν θα πρεπει για καποιο λογο να βαλω πιο ισχυρη τρομπα. ( αυτό που είπαμε παραπάνω ) Κατι αλλο ειναι οτι τα 100 περιπουυ εξτρα κιλα που θα μπουν απο κατω ποσο σταθερα θα καταφερω να τα συγκρατησω και ισως θα πρεπει να σκεφτω αν θα πρεπει να μπουν ομοπλευρα στο κεντρο ή εταιροπλευρα... ( πολύ σωστά σκέφτεσαι. Το παραπάνω βάρος πρέπει να το υπολογίζεις ότι σου ανεβάζει και το συνολικό μικτό βάρος του αυτοκινουμένου. Τα αυτοκινούμενα δεν είναι νταλίκες όπου μπορούμε να φορτώνουμε ότι θέλουμε. Υπάρχουν και όρια. Δυο ερωτήσεις έχω. Έχεις αερόφουσκες απο κάτω? Αν όχι να βάλεις εκτός απο το ότι θα βοηθήσει στο παραπάνω βάρος βοηθάει και στο ήδη υπάρχον. Επίσης αν βάλεις διπλού κυκλώματος μπορείς να τις φουσκώνεις παραπάνω απο την μία μεριά ώστε να ισοφαρίζεις την άνιση κατανομή βάρους λόγο των δύο δεξαμενών νερού. )
Καπως ετσι το εχω φανταστει εγω οτι θα μπορουσε να γινει...
Εσεις?..
Ευχαριστω
|
 |
|
|
Μπράβο Δημήτρη, συγχαρητήρια.
Άλλο κακό να μην σε βρεί. Πολύ εύχάριστω ότι βρέθηκε.
Να συνείζεις να το χαίρεσε και να περνάς καλά με το ατοκινούμενο σου.
Φιλικά
Αντώνης Ζαμπέτας
|
 |
|
|
Την Δευτέρα θα το έχουμε λύσει.
Ζητώ συγνώμη
Αντώνης
|
 |
|
|
Σωστές οι πρατηρήσεις σου και οι ερωτήσεις σου Superfast. Εμείς το είδαμε στην έκθεση, μας άρεσε και εκεί μας έδειξαν και ένα βίντεο που δίχνει να είναι καλό το CAMPER TROLLEY. Για το Mammut της ALKO δεν το συζητάμε.
Για το Camper Trolley θα έχουμε σύντομα προσωπική άποψη καθώς έχουμε παραγγείλει ένα δείγμα για να κάνουμε τα τέστ μας και να μπορούμε να σας ενημερώσουμε ακόμα ποιό σωστά.
Πάντως μεγάλο πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεσε εξτρα μπαταρία και φορτιστή καθώς τα έχει και τα δύο ενσωματομένα στο σύστημα. Και η τιμή του είναι δελεαστική καθώς δεν θα υπερβεί τα 1400 €.
Αναμένουμε το δείγμα για ακριβή συμπεράσματα.
Φιλικά
Αντώνης Ζαμπέτας
|
 |
|
|
|
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOU TUBE : http://www.youtube.com/watch?v=yf7163KOI4M για το CAMPER TROLLEY
|
 |
|
|
Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων τροχοσπίτων διοργανώνει εκδρομή-συνάντηση στις 25-26 και 27/09/2009 στην Ολυμπιακή Ακτή στην Κατερίνη. Πληροφορίες και στο site της Λέσχης στο www.motorhomeclub.gr
Όσοι ενδιαφέρονται καλό θα είναι να αρχίσουν να ετοιμάζονται για την ωραία αυτή εκδήλωση.
Θα είμαστε και εμείς εκεί.
Φιλικά
Αντώνης Ζαμπέτας
|
 |
|
|
Στην πρόσφατη έκθεση του Dusseldorf παρουσιάστηκαν δύο νέα συστήματα μετακίνησης τροχοσπίτου τα λεγόμενα ( Mover ).
To ένα είναι της ALKO και ονομάζετε AMS MAMMUT. Είναι μια νέα πρόταση Mover της ALKO η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής σασί τροχοσπίτων και φέτος παρουσιάσε στο Dusseldorf μια νέα πρόταση mover. Το ΜΑΜMUT θα βγεί στην αγορά στις αρχες του νέου έτους και θα είναι σίγουρα διαθέσιμο και απο την εταιρία μας καθότι αντιπροσοπεύουμε την ALKO στην Ελλάδα για τα προιόντα τροχοσπίτου και αυτοκινουμένων. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το προσπέκτ για το MAMMUT. http://www.al-ko.de/catalog/de-01-01/index.php?seite=
Το δεύτερο mover είναι της εταιρίας MOVER TECHNOLOGY και ονομάζεται CAMPER TROLLEY. Το σημείο διαφοροποίησης του mover αυτού σε σχέση με όλα τα άλλα τη αγοράς είναι ότι το σύστημα αυτό δεν τοποθετείται στους τροχούς του τροχοσπίτου αλλά μπροστά στο δέλτα του κοτσαδόρου. Κινείται με ερπίστρια και μπορείτε πολύ εύκολα να το τοποθετήσετε και να το αφαίρεσετε. Το ενημερωτικό έντυπο θα το βρείτε στο παρακάτω link και το πρώτο δείγμα θα είναι σύντομα κοντά μας. http://www.mover-technology.com/images/mover-de.pdf
Φιλικά, ενημερωτικά και τροχοσπιτίσια.
Αντώνης Ζαμπέτας
|
 |
|
|
|
ΑΥΤ/ΝΟ FORD 25OOCC ARISTO MONT.1994 ME PARA ΠΟΛΛΑ ΕXTRA ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Ε 27.ΟΟΟ.- ΤΗΛ 6948585898 ΔΗΜΗΤΡΗΣ.-
|
 |
|
|
Περιμένω απο όλους σας προτάσεις που θα βελτιώσουν και τις παροχές μας απέναντι σας αλλά και το site.
Όσοι έχετε συναλλαγεί μαζί μας και διαπιστώσατε κάποια κενά, θέλουμε να μας τα πείτε να τα διορθώσουμε ενόψη αναδιοργάνωσης για την επόμενη σεζόν.
Πάντα ίσια και τροχοσπιτίσια.
Αντώνης
|
 |
|
|
Αν η φωνή μας σου αρέσει Κώστα περισότερο απο της κοπέλας τότε είμαστε πλέον στην διάθεση σου καθώς η σεζόν τελειώσε και ο φόρτος εγρασίας σιγά σιγά θα πέφτει θα έχουμε και περισσότερο χρόνο να τα λέμε.
Γεροι να είμαστε όλοι να τα λέμε.
Φιλικά
Αντώνης
|
 |
|
|
Καλησπέρα και συγνώμη για την πολύ καθυστερημένη απάντηση αλλά το καλοκαίρι με τον αυξημένη πίεση της δουλειάς δεν ύπήρχε χρόνος να απαντάμε σε όλα τα ερωτήματα.
Δυστηχώς φίλε μας "πρώην" τροχοσπιτά τα πράγματα για το τροχοσπιτάκι σου δεν είναι εύκολα. Το τροχόσπιτο ΄μετά απο τόσα χρόνια θέλει οποσδήποτε συντήρηση στα φρένα, στον άξονα, να βάλεις δύο καινούργια λάστχα, να ελέγξεις τα φώτα για μπορε΄σεις να πάς ταξίδι ρυμουλκόντας το. Αν πείς να το φορτώσεις σε πλατφόρμα τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Δυστηχώς και η συντήρηση αλλά και τα έξοδα μεταφοράς του στην Αθήνα θα είναι μεγαλύτερα απο ότι αξίζει το τροχόσπιτο σας σύνολο.
Η εκτίμηση αυτή είναι πρόχειρη φυσικά, καθώς δεν έχω δεί το τροχόσπιτο αλλά συμπαιρένω απο την ηλικία του και το μοντέλο του.
Η άποψη μου είναι να βρείς κάποιον να το δώσεις μέσα στο κάμπινγκ ή στην γύρω περιοχή χωρίς να χρειάζονται ειδικές μεταφορές και συντηρήσεις.
Αν πάλι θέλεις να το πάς στην Αθήνα πάρε μας τηλέφωνο να σου δώσουμε κάποια τηλέφωνα σε Αθήνα και Πάτρα να πάρεις να συνενοηθείς.
Πάντα στην διάθεση σου.
Αντώνης
|
 |
|
|
Παίρνουμε πολύ δύναμη και κουράγιο διαβάζοντας τα γραφόμενα σας αλλά να ξέρετε ότι έτσι θα συνεχίσουμε φυσικά με την δική σας στήριξη.
Αν θα δείτε και την φωτογραφία στο avatar θα δείτε ένα μικρό αγοράκι δίπλα στο πρώτο τους τροχόσπιτο. Αυτός είμαι εγώ, αλλά και τα δύο μου αδέλφια ο Χρήστος και ο Αλέξανδρος έτσι μεγαλώσαν. Μέσα στα τροχόσπιτα απο μωρά. Έτσι αναπόφεκτα τα αγαπήσαμε και για αυτό για εμάς δεν είναι σημαντικό να κάνουμε άλλη μια πώληση αλλά να δώσουμε όλη μας την εμπειρία και αγάπη και γνώση στον υποψήφιο πελάτη να κάνει την καλύτερη επιλογή για αυτόν και την οικογένεια του. Και αν το καλύτερο για αυτόν δεν το έχουμε εμείς δεν χάλασε ο κόσμος να το πάρει απο αλλού. Αρκεί να πάρει αυτό που του ταιριάζει και δεν θα το μετανιώσει μετά απο 6 μήνες.
Και για αυτό θα είμαστε δίπλα σε όποιον έχει τροχόσπιτο ή αυτοκινούμενο και θα προσπαθούμε να τον βοηθάμε. Γιατί το αγαπάμε.
Να είσται όλοι καλά και να περνάτε καλά με τα οχήματα σας.
Φιλικά
Αντώνης
|
 |
|
|
Οι διακοπές τελειώσαν. Περάσαμε πολύ καλά με το αυτοκινομενο μας σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο την ΚΡΗΤΗ την οποίαν αγαπήσαμε και θα θέλαμε να ξαναπάμε γιατί είναι απλά ατελείωτη.
Πήγαμε και στην παγκόσμια έκθεση τροχοσπίτων και αυτοκινουμένων στο Dusseldorf, συναντήσαμε έστω για λίγο τον Σωτήρη τον VWγκενάκια και ήπιαμε και μια μπυρίτσα στο καφέ της Hobby και τώρα είμαστε στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και εκθέτουμε τα τροχόσπιτα και τα αυτοκινούμενα μας.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε απο κοντά.
Φιλικά
Αντώνης Ζαμπέτας
|
 |
|
|
|
Η εταιρία μας για άλλη μια φορά συμμετέχει με περίπτερο στην ΔΕΘ απο 05.09. - 13.09. Ελάτε να δείτε τα νέα μοντέλα τροχοσπίτων της Hobby και της Carado αλλα και να θαυμάσετε το μεγαλύτερο αυτοκινούμενο της Hobby που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Το μοντέλο Sphinx εντυπωσιάζει με το μήκος του, τον όγκο του, την ποιότητα κατασκευής, τον πλούσιο εξοπλισμό του και το καταπληκτικό Iveco με 3000 cc / 174 PS και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Εκμεταλευτείτε τις πολύ καλές προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης στο περίπτερο μας για τα καινούργια τροχόσπιτα. Θα μας βρείτε στον εξωτερικό χώρο της Autoland.
|
 |
|
|
Καλησπέρα και καλως ήρθες Charalampe,
τηλεφώνησε μας και θα σε εξυπηρετήσουμε να γραφτείς στην ADAC και στην συνέχεια να πάρεις και την Camping Card.
Πάντα στην διάθεση σας.
Αντώνης Ζαμπέτας
|
 |
|
|
Καλησπέρα,
μπορείς να συνδέσεις το τροχόσπιτο σου με μόνιμη σύνδεση με την ύδρευση. Υπάρχει το σχετικό εξάρτημα το οποίο μειώνει την πίεση της ύδρευσης στην πίεση που αντέχουν οι σωληνώσεις του τροχοσπίτου. Κόστος 160 € τοποθετημένο. Όσον αφορά την τουαλέτα, εάν το τροχόσπιτο που θα αγοράσεις έχει εντοιχισμένη χημική, τότε υπάρχει και το αντίστοιχο εξάρτημα για σύνδεση της χημικής με τον βόθρο. Κόστος 250 € τοποθετημένο.
Όταν φτάσει εκείνη η ώρα ζήτα μας να σε ενημερώσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και αν θέλεις μπορείς να μας φέρεις το τροχόσπιτο σου αν δεν το πάρεις απο εμάς ώστε να σου περάσουμε μόνο τα εξαρτήματα αυτά. Μπορούμε ακόμα και να σου δώσουμε τα εξαρτήματα να τα περάσεις μόνο σου αν ποιάνουν τα χέρια σου.
Ότι θέλεις γίνεται. Λύσεις υπάρχουν σχεδόν για τα πάντα.
Φιλικά
Αντώνης
|
 |
|
|
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ, ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΙΣΙΑ
ΥΙΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ
|
 |
|
|
Πάνο καλορίζικο και καλοτάξιδο το τροχοσπιτο σου.
Εμείς προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους πελάτες έναν τεχνικό έλεγχο τοπυ τροχοσπίτου και λέμε στον πελάτη αυτό είναι σημαντικό φτοιάξτο τώρα ή αυτό φτοιάξτο μετά απο 2 χρόνια. Αν ποιάνουν τα χέρια σου σου δίνουμε τα υλικά, σου λέμε πως θα το φτοιάξεις ή αν θέλεις στο φτοιάχνουμε εμείς. Πάντος αυτό που με ανησύχησε είναι η υγρασία. Δεν μου άρεσε καθόλου.
Αν θέλεις στέλνεις φωτογραφίες να το δούμε ή έρχεσαι απο εδώ να το δούμε όλο.
Πάντα στην διάθεση σου.
Φιλικά
Αντώνης
|
 |
|
|
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΧ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ
|
 |
|
|
ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Ο ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΚΘΕΣΗ.
Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΞΗ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΩΜΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΡΥΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΨΥΞΗ.
ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ
|
 |
|
|
ΚΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΥΣTΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ TIREMONI. TO TIREMONI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΚΤΕΛ, ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ
|
 |
|
|
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΜΕΛΗ.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ.
ΠΑΝΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΙΣΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ
|
 |
|
|
Φίλε Αντώνη καλησπέρα,
όλα αυτά που αναφέρεις είναι προτάσεις ακόμα της Ευρωπαικής Ένωσης χωρίς να έχουν γίνει νόμος.
Σήμερα ακόμα ισχύει ότι όταν το άρθροισμαα των μικτών βαρών τροχοσπίτου + αυτοκινουμένου δεν υπερβαίνουν τα 3500 Κιλά τότε αρκεί το δίπλωμα κατηγορίας Β.
Όταν το σύνολο του μικτού βάρους τροχοσπίτου και αυτοκινήτου είναι άνω των 3500 Κιλών τότε χρειάζεσαι Β + Ε. Δές και την σχετική απάντηση που έβαλα απο το υπουργείο. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με δημόσια υπηρεσία τότε δείξτε τους την επίσημη απάντηση του υπουργείου.
Φιλικά
Αντώνης Ζαμπέτας
|
 |
|
|
Είναι όντος ωραία να ακούμε τις φωνές σας και έχω και καιρό να τις ακούσω.
Όσοι πάντως βολεύονται με την απευθείας ηλεκτρονική αγορά για αυτούς πιστεύω ότι ήταν σημαντικό να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Χαιρετίσματα και στους δύο.
Αντώνης
|
 |
|
|
Να είσαι καλά Μάξιμε. Πιστεύουμε και εμείς στο ηλεκτρονικό εμπόριο και για αυτό σε συνεργασία με την FRANKANA έγινε το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών κάμπινγκ στην Ελλάδα.
Προς γνώση : Εκεί που λεέι ξεφυλίστε τώρα το καινούργιο κατάλογο της FRANKANA 2009 είναι μόνο για να το ξεφυλίσετε. Παραγγελίες μπορείτε να δώσετε μόνο απο τα ελληνικά μενού που έχει δίπλα. Για όποιες απορίες υπάρχουν είμαστε πάντα στην διάθεση σας.
Προτάσεις και παρατηρήσεις εννοείται ότι τις θέλουμε για να γίνουμε καλύτεροι.
Καλή περιήγηση στο νέο shop.
Υιοι Χρήστου Ζαμπέτα
|
 |
|
|
Βασίλη καλησπέρα, ΄
συγνώμη αλλά πήρα το θάρρος να δημοσιεύσω εγώ τις απόψεις σου στο δικό μας forum και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπρεπε να δημοσιευτούν στο δικό μας.
Εμείς το έχουμε δηλώσει και το διάβασα και στα γραφόμενα σου ότι είμαστε τροχοσπιτάδες απο μωρά. Θέλουμε ο χώρος αυτός να προκόψει σε όλη την Ελλάδα γιατί μαζί του θα προκόψουμε και εμείς και γιατί το αγαπάμε το αντικείμενο απο μωρά όντας τροχοσπιτάδες απο τότε με τους γονείς μας.
Δηλώσαμε γιατί κάναμε ένα forum μέσα στο site μας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να γίνουν όλα τα φόρουμ ένα αλλά πιστεύω ότι όσοι κάναν ένα φόρουμ ώς σήμερα το κάναν για καλό σκοπό και σίγουρα ο χώρος έχει ωφεληθεί. Οι ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών είναι κέρδος για όλους. Αρκεί ο κόσμος να θέλει πραγματικά να ενημερωθεί γιατί πολλές φορές γράφουμε κάτι και απο το ένα αυτί μπαίνουν και απο το άλλο βγαίνουν.
Αν αύριο η Λέσχη κάνει ένα φόρουμ και θέλετε να το κλείσουμε το δικό μας γιατί όχι.
Πάντα ίσια και τροχοσπιτίσια.
Υιοι Χρήστου Ζαμπέτα
|
 |
|
|