| Author |
Message |
|
|
|
καλησπερα.μολις χτες η μητερα μου μου εκανε δωρο ενα κουζινακι υγραεριου για το αυτοκινουμενο μου.το προβλημα μου ειναι πως να το συνδεσο.σκεφτηκα στο κομματι λαστιχου που παει απο τον ρυθμιστη στην σωληνωση του αυτοκινουμενου να το κοψω και να βαλω μια διακλαδωση.αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος ρωταω εσας που ειστε ειδικη στον χωρο γιατι με το γκαζι δεν παιζουμε.ευχαριστω
|
 |
|
|
|
καλημερα.ποσα μπαρ πιεση μπορω να βαζω στις αεροφουσκες του αυτοκινουμενο μου?
|
 |
|
|
|
καλησπερα. καταρχας ευχαριστω για τις συμβουλες σχετικα με την φωρτιση της μπαταριας. επειδη ειμαι επαγγελματιας οδηγος,και το δρομολογιο που εχω απο την εταιρεια οπου εργαζωμαι εχει να κανει με την ε.ο. αθ-θεσ. θα ηθελα να σας πω την οργη μου για της νεες τιμες τον διοδιων.θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε τι θα πληρωνουμε εμεις οι ιδιοκτητες
|
 |
|
|
|
γεια σας φιλοι μου. θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια που εχω εδω και καιρο. οταν το αυτοκινουμενο κινητε στο δρομο η μπαταρια του τροχοσπιτου και οχι του αυτοκινητου το τονιζω αυτο,φορτιζετε? αν ναι πως γινετε αυτο? ευχαριστω.
|
 |
|
|
Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Το περασμένο Σαββατοκύριακο πελάτης μας ( τα στοιχεία του στην διάθεση σας ) βρέθηκε με την συζηγό του στο χιονοδρομικό κέντρο της Νάουσας στα 3-5 Πηγάδια με το αυτοκινούμενο του. Εκεί, παρόλο που πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων ήρθε ο υπεύθυνος του Χιονοδρομικού και του υπέδειξε να μετακινήσει το αυτοκινούμενο του γιατί εκεί που το είχε ενοχλούσε κατα την εκτίμηση του. Ο πελάτης μας αρνήθηκε ευγενικά καθότι το αυτοκινούμενο πληρώνει κανονικά τέλη κυκλοφορίας όπως όλα τα ΙΧ και επιτρέπεται η στάθμευση του όπου επιτρέπεται και αυτή των ΙΧ. Τελικά ο πελάτης μας δεν μετακίνησε το όχημα του και ενώ αγόρασε κάρτα για τα λίφτ, όταν έφτασε σε αυτά για να ανέβει, μπήκαν τέσσερις "κύριοι" μπροστά του και του απαγόρευσαν να χρησιμοποιήσει τα λίφτ μέχρι να μετακινήσει το αυτοκινούμενο του. Όλα αυτά την Ελλάδα του 2008. [ ] Αν είναι δυνατόν. Η υπόθεση κατέληξε σε μύνηση του πελάτη μας προς τον υπεύθυνο του Χιονοδρομικού. Ήδη ετοιμάζουμε επιστολές προς τα υπουργεία, Νομαρχία Ημαθίας για την αυθερεσία, τον αυταρχισμό και την κατάχρηση εξουσίας του Χιονοδρομικού τη κατα τα άλλα φιλόξενης Νάουσας. Έπειδή με το συγκεκριμένο πελάτη, μας συνδέει πλέον και μια φιλία θα πώ ότι την Πρωτοχρονιά του 2007 την περάσαμε μαζί με τα αυτοκινούμενα μας στην Αυστρία και μόνο καλοδεχούμενοι αισθανθήκαμε παντού. Είναι απαράδεκτο το γεγονός της Νάουσας και ειδικά σε περίοδο που χρειαζόμασται τον Τουρισμό και στα χιονοδρομικά κέντρα που ήδη αισθάνονται τον αντανγωνισμό και απο τις γειτονικές χώρες όπως το Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Ελπίζουμε σε διόρθωση του λάθους και αλλαγή πολιτικής του χιονοδρομικού γιατί σε αντίθετη περίπτωση η αντίδραση θα έρθει απο πολλές πλευρές και σίγουρα και από εμάς. Πρέπει να μάθουν πολλοί τι σημαίνει αυτοκινούμενο και πως να του συμπεριφέρονται.
|
 |
|
|
|
Ευχαριστώ τα παιδιά στην Θεσσαλονίκη για την επιμονή τους να βάλω αερόφουσκες στο αυτοκινούμενο μου. Ήμουν έτοιμος να πουλήσω το αυτοκινούμενο μου. Κραδασμοί και θόρυβοι σε λακούβες, μπαλαντζαρίσματα σε πλευρικούς ανέμους, ήθελαν τα παιδιά μου να κοιμηθούν πίσω και δεν μπορούσαν απο τα τραντάγματα, τα μαχαιροπήρουνα στο συρτάρι χτυπούσαν. Όλα αυτά τελειώσαν βάζοντας τις σωστές αερόφουσκες. Το τονίζω τις σωστές γιατί υπάρχουν αρκετά μοντέλα και θέλει προσοχή. Έχει μονού η διπλού κυκλώματος, 6 ή 8 ιντσών φούσκες, μέχρι 1700 Κιλά βάρος άξονα ή πάνω απο αυτό το βάρος. Ειδικός έγινα. Αλλά καλύτερα να σας τα εξηγήσουν τα παιδιά. Έγω ήθελα μόνο να πώ πόσο μεγάλη διαφορά έχει το αυτοκινούμενο μας. Καμμία σχέση. Έδεσε, σταματήσαν η κραδασμοί, το αυτοκίνητο δεν κάθεται στα σουστόφυλλα αλλά στις φούσκες η οδική του συμπεριφορά άλλαξε προς το πολύ καλύτερο. Καλά ταξίδια σε όλους.
|
 |
|
|
|
Για όλες τις οικογένειες που έχουν αυτοκίνητο ή αυτοκινούμενο ή μηχανή, η καλύτερη οδική βοήθεια στην Ευρώπη είναι η γερμανική ADAC. Ασφαλίζει τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο. Επίσης στην συνδρομή συμπεριλαμβάνεται και το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο ενώ οι οδικές βοήθειες στην Ελλάδα δεν καλύπτουν το τροχόσπιτο. Ενα μικρό παράδειγμα προσφερομένων υπηρεσιών. Πελάτης μας ( τα στοιχεία του στην διάθεση σας ) ταξίδεψε με το τροχόσπιτο του Γερμανία. Το αυτοκίνητο έπαθε ανεπανόρθωτη μηχανική βλάβη. Η ADAC έφερε αυτοκίνητο και τροχόσπιτο στην Ελλάδα στο σπίτι τους και οι ίδιοι γύρισαν με αεροπλάνο με έξοδα της ADAC. Α δεν σας είπα το κόστος. Μόνο 79 euro το χρόνο για οικογενειακή κάρτα. Η συνδρομή καλύπτει και την σύζηγο αν οδηγεί. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες που προσφέρει η ADAC, στα τηλέφωνα της εταιριας μας και στο site μας, στην ενότητα downloads. Προσοχή δεν είμαστε αντιπρόσωποι τους απλά μας έχουν εξυπηρετήσει αφάνταστα σε πρόβλημα μας στην Ιταλία αλλά και στην Ζάκυνθο φέτος το καλοκαίρι. Έτσι έχουμε γίνει φανατικοί διαφημιστές τους. Έτσι μπορούμε με έναν κωδικό πρόσβασης στην ADAC να σας γράψουμε συνδρομητές και να νιώθετε ασφαλείς στον δρόμο σε όλη την Ευρώπη.
|
 |
|
|