| Author |
Message |
|
|
Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.
Τα νέα για την γιορτή μας έχουν ως εξής :
Το Σάββατο το βράδυ απο τις 17 το απόγευμα έχουμε πάρτυ με μουσική ποτό και πυροτεχνήματα. Σας περιμένουμε να περάσουμε μια απίθανη βραδιά.
Έκπτωση 10 % σε όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ μας και σε παραγγελίες σας απο τον κατάλογο της FRANKANA.
Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά. Ζητάμε απο τα παιδιά να φανταστούν το αυτοκινούμενο του αύριο. Οι καλύτερες ζωγραφικές θα βραβευτούν με δωράκια. Θα γίνουν δύο βραβεύσεις, μια κάθε μέρα στις 17 το απόγευμα.
Προσφορά για κάποια συγκεκριμένα μοντέλα σκηνών τροχοσπίτων σε πολύ καλές τιμές.
Αύξηση υποδύναμης αυτοκινουμένων με έκπτωση 100 € απο τον τιμοκατάλογο που ισχύει.
Αερόφουσκες για αυτοκινούμενα με δώρο την εργασία τοποθέτησης.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 14 & 15/03/2009.
Όλες οι αγορές σας μπορούν να γίνουν με πιστωτική κάρτα σε 3 - 5 άτοκες δόσεις.
Φυσικά μην ξεχνάτε τις κληρώσεις της Hobby με δώρο ένα τροχόσπιτο αξίας 12000 €
|
 |
|
|
Καλησπέρα Βασίλη,
όπως ξέρεις υπάρχει λίγος χώρος έξω απο το μαγαζί. Ρεύμα μπορούμε να σας προσφέρουμε αλλά αν γίνεται πολλοί τότε μια λύση που προτείνω είναι η Περαία. Και δίπλα είναι άλλά και μεγάλους χώρους έχει. Πολλοί ξένοι την προτιμούν για διανυκτέρευση.
Σας περιμένουμε όλους και προγραμματίστε διανυκτέρευση αφού το Σάββατο το βράδυ θα πάμε σχετικά αργά με παρτάκι στο μαγαζί με μουσική και παρέα να περάσουμε καλά.
Το παρτάκι θα ξεκινήσει σιγά σιγά το απόγευμα και όσο πάει.
Σας περιμένουμε.
|
 |
|
|
Μιλώντας πριν λίγο καιρό με ένα μέλος του φόρουμ, άκουσα τον προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε να βρίσκετε αυτό το φόρουμ μέσα στην ιστοσελίδα μας και το κατα πόσο ανεξάρτητο είναι. Με προβλημάτισε η άποψη του, είχε δίκιο σε αυτά που έλεγε, γιατί ζούμε σε μια δύσπιστη κοινωνία και κάθε κίνηση που βλέπουμε την ψάχνουμε, την ελέγχουμε και καλά κάνουμε γιατί τα χρόνια είναι πονηρά.
Για τον λόγο αυτό, θέλουμε να διευκρινήσουμε γιατί υπάρχει αυτό το φόρουμ μέσα στο site μας με πλήρη ειλικρίνια γιατί έτσι μάθαμε να λειτουργούμε ως σήμερα.
Η βασική σκέψη ήταν τα μέλη να έχουν μια συχνή επαφή με την κύρια μας σελίδα ώστε να βλέπουν τι καινούργιο υπάρχει και η σελίδα μας να έιναι ένα σημείο αναφοράς. Πιστεύουμε επίδης ότι υπάρχει μεγάλο κενό στην σωστή ενημέρωση του κόσμου και θέλουμε μέσα απο το φόρουμ να ανταλλάσονται άπόψεις σε τεχνικά κυρίως θέματα και με τις δικές μας τοποθετήσεις να βγαίνει ένα σωστό συμπέρασμα, να μαθαίνει ο κόσμος το σωστό και να μεταδίδεται και το σωστό για να μπεί μια τάξη κάποτε στα πράγματα. πχ. ποιός είναι ο σωστός ρυθμιστής υγραερίου και γιατί πρέπει να τον αλλάζουμε κάθε 8 χρόνια. Επίσης παρόλο που έμπορευόμαστε τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα βάλαμε στο φόρουμ ενότητα αγγελιών για να βοηθήσουμε τα μέλη να πουλήσουν ακόμα και τροχόσπιτο ή αυτοκινύμενο αν και αυτό εμάς δεν μας συμφέρει.
Έτσι δεν αποκλείουμε κανέναν, δεν κόβουμε κανέναν, ακόμα και συνάδελφοι μπορούν να γίνουν μέλη και να λένε την άποψη τους. Θέλουμε επίσης την κριτική όλων σας αν κάνουμε κάπου λάθος, αν δεν είμασταν κάπου σωστοί, αν γενικά έχει κάποιος παράπονο απο εμάς. Όλα γίνονται με κατεύθυνση την βελτίωση.
Αρκεί να μην βρίζει κανείς, να μην θίγει προσωπικά κανέναν. Ειρηνικά, όμορφα, ωραία να γίνει το φόρουμ μια μεγάλη οικογένεια του τροχοσπίτου και του κάμπινγκ και μέσα απο αυτό θα περνάμε και εμείς τα δικά μας μηνύματα για το πως θεωρούμε εμείς με το δικό μας τρόπο το σωστό για το τροχόσπιτο και το κάμπινγ. Σεβαστές όμως ολων η γνώμη που θέλουν να την πούν και να την γράψουν μέσα σε αυτό το φόρουμ.
Δεν θέλαμε να κοροιδέψουμε κανέναν. Να κάνουμε κάπου ένα φόρουμ και με πλάγιο τρόπο να περνάμε τα μηνύματα μας. Το κάναμε μέσα στο site μας επώνυμα και πέρνουμε θέση γράφοντας επώνυμα.
Αυτή την σημαντική διευκρίνηση ήθελα να κάνω και σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για τις επισημάνσεις σου.
|
 |
|
|
ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TEC POWER ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΕ 4 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΑΣ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ.
|
 |
|
|
ΗΔΗ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ. Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ FIAT 3 ΛΙΤΡΟ ΚΙΝΗΤΉΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 160 ps ΣΕ 194 ps ΕΧΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΥΟ ΤΑΣΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ.
ΣΕ ΑΥΤΑ Η TEC POWER ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΣΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΒΙΔΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
|
 |
|
|
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ FORUM ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ HOBBY ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ!!!!
|
 |
|
|
Καλησπέρα φίλε Δημητρη,
η παρατήρηση σου σωστή για τα μεταχειρισμενα γιατι στα καινουργια αναφέρουμε τα κιλά. Αν πρόσεξες οι αρχικες φωτογραφίες των τροχοσπίτων είναι "καπως" γυαλιστερές. Και αυτό θα αλλάξει σύντομα. Τελειώσαμε ΄κάποια έργα εξωτερικής διαμόρφωσης στο μαγαζί ( βλέπε news ) και τώρα που θα ξαναμπούν τα τροχόσπιτα στην θέση τους θα πλυθούν και θα ξαναφωτογραφηθούν. Οι παρατηρήσεις όλων σας μας είναι σημαντικές. Άλλες προτάσεις υπάρχουν για βελτίωση??
|
 |
|
|
Το Caravan Salon Dusseldorf ειναι το μεγαλύτερο γεγονός στην Ευρώπη στον χώρο του Τροχοσπίτου, του Αυτοκινουμένου και του Κάμπινγκ. Είναι η απoλυτη εμπειρία για όποιον του αρέσει το αντικείμενο. Εκεί θα τα δείτε όλα. Όλες οι άλλες εκθέσεις είναι καλές αλλά το 40% του Dusseldorf.
Πάντως sotiri γιατί δεν έρχεσε μια βόλτα απο Θεσσαλονίκη. Τόσο μακρία είναι πιά. Και εδώ θα μάθεις αρκετά πράγματα για το τροχόσπιτο και το κάμπινγκ.Κάτι μάθαμε και εμείς στα 30 χρόνια λειτουργίας. Εμείς πάντως σας περιμένουμε όλους να σας δούμε απο κοντά.
Φιλικά
Υιοι Χρήστου Ζαμπέτα
|
 |
|
|
ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ. ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΙΣ 14 & 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009.
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΗΟΒΒΥ - FENDT - CARADO, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΟΒΒΥ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ.
1ο ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ HOBBY ΑΞΙΑΣ 12000 €
2ο ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΗΟΒΒΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΑΞΙΑΣ 5000 €
3ο ΔΩΡΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΗΟΒΒΥ ΑΞΙΑΣ 2500 €
4-100 ΔΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΟΒΒΥ ΑΠΟ ΤΟ SHOP ΤΗΣ ΜΕ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
|
 |
|
|
ΦΕΤΟΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ. 14 & 15 ΜΑΡΤΙΟΥ2009 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΗΟΒΒΥ - FENDT - CARADO, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΟΒΒΥ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ.
1ο ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ HOBBY ΑΞΙΑΣ 12000 €
2ο ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΗΟΒΒΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΑΞΙΑΣ 5000 €
3ο ΔΩΡΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΗΟΒΒΥ ΑΞΙΑΣ 2500 €
4-100 ΔΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΟΒΒΥ ΑΠΟ ΤΟ SHOP ΤΗΣ ΜΕ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
|
 |
|
|
Και τώρα η σειρά μου.
Δυστηχώς αγαπητοί φίλοι του τροχοσπίτου και του αυτοκινουμένου η έκθεση δεν θα γίνει.
Οι φόβοι μας δυστηχώς επαληθεύτηκαν καιδυστηχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει αγορά τροχοσπίτου και αυτοκινουμένου. Δυστηχώς ενώ εμείς κατά 60% άλλα και άλλοι δύο συνάδελφοι και δεν έχω πρβλημα να το πώ ο κύριος Τουράσογλου (Burstner - LMC ) και ο κύριος Καστρίτης με την οικογένεια του όπως φυσικά και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι όπως ο κ. Καράκης, ο κ. Παπαφιλιπόπουλος άλλα και κάποιες εταιρίες στον χώρο του αξεσουάρ στήριξαν την πρώτη έκθεση που έγινε με πολύ κόπο στην Ελλάδα απο το Camper Market με αντικείμενο το τροχόσπιτο και το αυτοκινούμενο, κάποιοι συνάδελφοι προτίμησαν να μπουκοτάρουν την περσινή αυτή προσπάθεια. Εμείς το θεωρήσαμε μεγάλη χαρά επιτέλους να έχουμε την δική μας έκθεση και για αυτό με την βοήθεια των εργοστασίων που αντιπροσωπεύουμε, κατεβάσαμε στην Αθήνα, 12 οχήματα και και ένα στάντ 550 τ.μ. με έναν τεράστιο προυπολογισμό για τα ελληνικά δεδομένα για να στηρίξουμε αυτή την γενναία προσπάθεια να γίνει επιτέλους μια έκθεση δική μας με αντικείμενο κατα 95% το τροχόσπιτο και το αυτοκινούμενο και το κάμπινγκ.
Και ενώ πιστεύαμε ότι φέτος ίσως κάτι θα μπορούσε να αλλάξει, κάποιοι θα μπορούσαν να σκεφτούν ποιό προοδευτικά, έρχετε η πρώτη αναβολή απο Νοέμβριο για Μάρτιο. Εκεί εμείς πιστέψε ότι έκθεση δεν πρόκειται να γίνει και για αυτό οργανώσαμε και μια γιορτούλα-μικρή παρουσίαση στην Αθήνα τον Ιανουάριο.
Δυστηχώς η φόβοι μας επαληθευτήκαν. Οι συμμετοχές δεν αρκούσαν ώστε ο περιοδικό να κάνει την έκθεση και έτσι η έκθεση ακυρώθηκε. Τους λόγους ας τους αναφέρει το περιοδικό. Αλλά η πίκρα είναι μεγάλη γιατί δεν είμαστε άξιοι να ανοίξουμε τους ορίζοντες της δουλειάς μας. Εμείς σχεδιάζαμε πάλι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή ώστε να τραβήξουμε νέο κόσμο στον χώρο μας. Κάποιοι όμως φένεται ότι δεν θέλουν.
Ενημερώσαμε τα εργοστάσια μας ότι η έκθεση δεν θα γίνει και μόνο γελάνε μαζί μας. Μία έκθεση κουτσερεμένη κάναμε και άλλη δεν πρόκειται να γίνει.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΥΙΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ
|
 |
|
|
Η αγωνία κορυφώνεται Πότε θα έρθουν
Επιτέλους ήρθαν τα αξεσουάρ και ο Δημήτρης σήμερα πρέπει να τα πήρε Η αγάπη ορισμένων για τα τροχόσπιτα σας με συγκινεί ειλικρινά. Όποιος αγαπάει το τροχόσπιτο πραγματικά, αλλά πραγματικά είναι ο καλύττερος μου φίλος.
|
 |
|
|
Το ποσό είναι 79,50 € το χρόνο. Χρόνος στην ADAC υπολογίζετε η ημερομηνία εγγραφής. πχ. εγγραφή 15.02.2009, λήξη συνδρομής 15.02.2010.
Με το ποσό αυτό ασφαλιζόμενος είναι είσαι εσύ και όχι το αυτοκίνητο σου. Έτσι αν έχεις 2 ΙΧ, μια μηχανή, ένα τροχόσπιτο είσαι καλυμένος με την συνδρομή. Επίσης αν οδηγεί η γυναίκα σου είναι και εκείνη καλυμένη απο την συνδρομή την δική σου. Έτσι με 79,50 € έχετε οδική βοήθεια γερμανικών προδιαγραφών. Τις υπηρεσίες τους όπως έχω γράψει μπορείς να τις βρείς στο παρακάτω link http://www.zampetas.gr/diafora/ADAC.pdf .
Άλλη μια φορά να διευκρινήσω. Δεν είμαστε αντιπρόσωποι τους αλλά θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε γράφοντας σας συνδρομητές στην ADAC γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στον κόσμο. Και μόνο που θα λέτε με πρότεινε αυτή την φανταστική υπηρεσία ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ αυτό εμάς μας φτάνει.
|
 |
|
|
Καλησπέρα Φίλε Δημήτρη,
εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να την αποκτήσεις μέσω της γερμανικής οδικής βοήθειας ADAC. Αν δεν είσαι μέλος της ADAC σου προτείνω να γίνεις με τις παροχές που έχουνε ( http://www.zampetas.gr/diafora/ADAC.pdf ) και έτσι μπορείς στην συνέχεια να αποκτήσεις και την κάρτα CCI με μόλις 15 € για 3 χρόνια. Τα 3 χρόνια μετράνε απο την μέρα της έκδοσης και όχι ανα έτος. π.χ. ημέρα έκδοσης 15.02.2009, λήξη 15.02.2012.
Πάρε μας να την παραγγείλουμε αλλά θα πρέπει να είσαι μέλος της ADAC.
|
 |
|
|
Μια πρώτη λίστα για οχήματα FIAT και FORD τα οποία είναι και τα περισσότερα στην κατασκευή αυτοκινουμένων.
FIAT
X250 100 Mulijet 815 € AΠO 100 PS ME 250 Nm ΣΕ 130 PS ME 320 Νm
X250 120 Multijet 850 € AΠΟ 120 PS ME 320 Nm ΣΕ 150 PS ME 390 Νm
X250 120 Multijet 850 € AΠΟ 130 PS ME 320 Nm ΣΕ 160 PS ME 390 Νm
X250 160 Multijet 970 € AΠΟ 157 PS ME 400 Nm ΣΕ 194 PS ME 485 Νm
244 2.0 JTD 815 € AΠΟ 83 PS ME 192 Nm ΣΕ 123 PS ME 280 Nm
244 2.0 JTD 815 € ΑΠΟ 109 PS ME 270 Nm ΣΕ 140 PS ME 360 Nm
244 2.3 JTD 815 € AΠΟ 110 PS ME 270 Nm ΣΕ 150 PS ME 360 Nm
244 2.8 JTD 970 € ΑΠΟ 127 PS ME 300 Nm ΣΕ 167 PS ME 390 Nm
244 2.8 JTD 970 € ΑΠΟ 146 PS ME 310 Nm ΣΕ 180 PS ME 400 Nm
FORD
TRANSIT 2.0 TDE 815 € ΑΠΟ 100 PS ME 230 Nm ΣΕ 140 PS ME 320 Nm
TRANSIT 2.0 TDCI 850 € ΑΠΟ 125 PS ME 285 Nm ΣΕ 160 PS ΜE 375 Nm
TRANSIT 2.4 TDE 100 890 € ΑΠΟ 100 PS ME 200 Nm ΣΕ 140 PS ME 290 Nm
TRANSIT 2.4 TDE 100 930 € ΑΠΟ 115 PS ME 285 Nm ΣΕ 150 PS ME 375 Nm
TRANSIT 2.4 TDCI 137 890 € ΑΠΟ 137 PS ME 375 Nm ΣΕ 195 PS ΜE 465 Nm
TRANSIT 2.4 TDCI 137 890 € ΑΠΟ 100 PS ME 285 Nm ΣΕ 135 PS ME 360 Nm
TRANSIT 2.4 TDCI 137 890 € ΑΠΟ 115 PS ME 310 Nm ΣΕ 150 PS ME 380 Nm
TRANSIT 2.4 TDCI 137 890 € ΑΠΟ 140 PS ME 375 Nm ΣΕ 175 PS ME 450 Nm
TRANSIT 2.4 TDE 125 890 € ΑΠΟ 125 PS ME 285 Nm ΣΕ 160 PS ME 375 Nm
TRANSIT 2.2 TDCI 110 890 € ΑΠΟ 110 PS ME 285 Nm ΣΕ 140 PS ME 355 Nm
TRANSIT 2.2 TDCI 110 890 € ΑΠΟ 140 PS ME 350 Nm ΣΕ 170 PS ME 420 Nm
πρωσορινά στο site της tec-power ( www.tec-power.de ) μπορείτε να βρείτε και όλα μοντέλα ΙΧ που μπορούν να προγραμματιστούν ξανά οι εγκέφαλοι τους και να αυξηθεί η υποδύναμη.
|
 |
|
|
Στα αυτοκινούμενα με σοφίτα ή στα ενιαία, τα εργοστάσια κατασκευής των αυτοκινήτων ( FIAT, FORD IVECO κλπ. ) δεν έχουν υπολογίσει το μόνιμο βάρος της σοφίτας ή του τεράστιου παρμπρίζ στα ενιαία. Το μόνιμο αυτό βάρος επιβαρύνει τα ελατήρια του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να χαλαρώσουν και να μην δουλεύει σωστά η ανάρτηση του αυτοκινήτου.
Τα χτυπήματα σε λακούβες γίνονται πλέον πολύ έντονα αντιληπτά στην καμπίνα του οδηγού επιβαρύνοντας την υπερκατασκευή και τους επιβάτες με δυνατούς κραδασμούς.
Η GOLDSCHMITT έχει την λύση. Ενισχυμένα ελατήρια για τον μπροστινό άξονα και για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Βελτιώνουν την άνεση της οδήγησης και την ασφάλεια και σηκώνουν το αυτοκίνητο ώς και 50 mm.
Υπάρχουν ελατήρια για βάρος έξονα μέχρι 1750 Kg και για άνω των 1750 Kg. Ζυγίστε σε μια γεφυροπλάστιγα το βάρος του μπροστινού άκονα του αυτοκινουμένου με οδηγό και συνοδηγό για να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο. Μια και θα ανεβείτε στην γεφυροπλάστιγα ζυγίστε το και όλο το αυτοκινούμενο για να έχετε και μια συνολική εικόνα του βάρους που έχει ώστε να ρυθμίζετε τα βάρη που θα κουβαλάτε μαζί σας για να μην είστε τουλάχιστον πολύ υπέρβαροι.
Σημειώστε ότι βάζοντας ενισχυμένα ελατήρια και αερόφουσκες διπλής σπέιρας 8'', μπορείτε να αυξήσετε το βάρος του αυτοκινουμένου ανάλογα στο αυτοκινούμενο ώς και 350 Kg.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα μας.
|
 |
|
|
Καλησπέρα Φίλε Δημήτρη,
εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να την αποκτήσεις μέσω της γερμανικής οδικής βοήθειας ADAC. Αν δεν είσαι μέλος της ADAC σου προτείνω να γίνεις με τις παροχές που έχουνε ( http://www.zampetas.gr/diafora/ADAC.pdf ) και έτσι μπορείς στην συνέχεια να αποκτήσεις και την κάρτα CCI με μόλις 15 € για 3 χρόνια ενώ κοστίζει 15 € τον χρόνο κανονικά.
Να είναι καλά ο maximos που έγραψε για την CCI και την έκπτωση μέσω ADAC.
|
 |
|
|
Καλησπέρα σας. Εγώ πάντος πήγα με τον αδερφό μου τον Αλέξανδρο. Πέρασα καλά, είδα φίλους και πελάτες, αντάλλαξα γνώσεις ενημέρωσα και ενημερώθηκα.
Ήταν 91 αυτοκινούμενα, ο σύλλογος έχει 170 μέλη μέχρι τώρα και η όψη μου είναι ότι στην Ελλάδα όλα πρέπει να ωριμάσουν. Καλό είναι να γραφτείτε όσοι έχετε αυτοκινούμενο και στην επόμενη συνέλευση που θα έχει και εκλογές να πείτε τις απόψεις σας και να δείτε τι καλύτερο μπορεί να βγεί για όλους σας και τα αυτοκινούμενα σας.
|
 |
|
|
ecorunner wrote:Αν έχετε αγοράσει το TIRE MONI και θέλετε να βρείτε τον User's Guide, μπορείτε να το κατεβάσετε από την διεύθυνση: http://www.tiremoni.eu/Downloads.html
Καλά ταξίδια σε όλους.
Σύντομα θα μπορείτε όλα αυτά να τα βρείτε και στο www.tiremoni.gr το οποίο είναι υπο κατασκευή. Επίσης να πώ ότι σε κάθε συσκευασία TIREMONI το οποίο πουλάμε βάζουμε τις αγγλικές οδηγίες χρήσης αλλά είμαστε κοντά και στο τελειώμα της ελληνικής μετάφρασης. Συντομα λοιπόν και στα ελληνικά.
Πάντως το σύστημα είναι καταπληκτικό. Η ακρίβεια της ένδειξης εντυπωσιάζει.
|
 |
|
|
buyaris wrote:Αγαπητέ Αντώνη,
διατίθενται αυτές οι βαλβίδες-αισθητήρες ως ανταλλακτικά? ( μπορεί να χαθούν ή να καταστραφούν ή κάποιος ''ποντικός'' να τις ''φάει'')
Αν υπάρχουν, σε τι κόστος κυμαίνονται?
φιλικά,
BUYARIS
ΝΑΙ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ "ΦΑΕΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΕΣ, ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΣΚΕΥΗ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 40 € Ο ΚΑΘΕ ΣΕΣΝΣΟΡΑΣ
|
 |
|
|
|
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΥΜ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ.
|
 |
|
|
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ
ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ : ΤΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
TIRE MONI ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ IX : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ
TIRE MONI ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ IX : ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ
TIRE MONI ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ IX : ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΑΞΙΜΙΑΔΗΣ
ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΑ TRUMA : ΗΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΥ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑDAC : ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΠΕΣΗΣ
ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ 12V WAECO : ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ
ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΚΟΜΠΛΕ 12 V : ΑΝΤΩΝΗΣ ΨΥΧΑΣ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΥΓ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
|
 |
|
|
ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ IRIA BEACH ΣΤΑ ΙΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 15% ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟ. ( 01.04.09 - 30.06.09 & 01.09.09- 31.10.09 )
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ www.iriabeach.com/gr/home.html και στα τηλέφωνα του 27520 94253.
Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
|
 |
|
|
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ SOLAR ΠΑΝΕΛ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕ 220V ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 220V ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΟ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ FIAT H ΤΗΣ FORD ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ Η ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΟΡΩΝΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΛΕΓΟΜΕΝΟ BOOSTER ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΜΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο BOOSTER ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΔΥΝΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.
|
 |
|
|
|
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
|
 |
|
|
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ADAC ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ. 79 € !!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ?
OΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ( ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ) ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ DOWNLOADS ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ.
|
 |
|
|
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΨΩΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΤΗΛ. 22990 87265 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
|
 |
|
|
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΨΩΜΑΣ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΨΩΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ ΤΗΣ GOLDSCHMITT ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
|
 |
|
|
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΗΡΘΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΞΕΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
ΥΙΟΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ
& ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
|
 |
|
|
Για μηχανή(T-400): 115 €
Για I.X. έως 4 bar(T-100): 145 € (πχ αυτοκίνητο)
Για I.X. έως 11 bar(T-210): 165 € (πχ αυτοκινούμενο)
Για οχήματα με 6 λάστιχα (T-260): 215 € (πχ αυτοκινούμενο με διπλά λάστιχα πίσω ή για αυτοκίνητο μαζί με τροχόσπιτο)
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
|
 |
|
|