Σελίδα 1 από 1

ADAC

Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιαν 11, 2010 3:40 pm
από KOSTO1
ΒΛΕΠΩ ΣΕ CAMPING ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ADAC ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ???


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Re:ADAC

Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιαν 11, 2010 3:57 pm
από Admin
Ότι το Κάμπινγκ είναι συμβεβλημένο με την ADAC και τα μέλη της απολαμβάνουν τα στάνταρ που έχει θεσπίσει η ADAC για τα κάμπινγκ όπως πιθανός και κάποια έκπτωση.

Η ADAC εκδίδει και οδηγούς για όλη την Ευρώπη για τα κάμπινγκ.

Φιλικά

Αντώνης

Re:ADAC

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 14, 2010 11:14 am
από KOSTO1
ΔΗΛΑΔΗ.......??

Re:ADAC

Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 11:50 am
από Admin
H ADAC έχει θεσπίσει κάποια ποιοτικά στάνταρ για τα κάμπινγκ. Αυτά τα στάνταρ ελέγχονται απο την ADAC σε τακτά χρονικά διαστήματα και στην συνέχεια εκδίδει έναν κατάλογο όπου μπορεί να βρεί κανείς την αξιολόγηση του κάθε κάμπινγκ σύμφωνα με τα κριτήρια της ADAC. Επίσης θα βρείτε τιμές, μέχρι και όρους κράτησης θέσης στα κάμπινγκ. Έτσι μπορείτε να προετοιμάσετε το ταξίδι σας στον προορισμό που θέλετε με μεγάλεια ακρίβεια και σωστή πληροφόρηση για τα κάμπινγκ της περιοχής που θα πάτε. Βλέπε και σχετικό link http://www.frankana.de/boxsearch.do

Τροχοσπιτίσια

Αντώνης

Re:ADAC

Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 12:02 pm
από KOSTO1
THANK YOU MASTER ZAMPETAS.....!!!!

Re:ADAC

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 18, 2010 5:08 pm
από blucamperista
Admin έγραψε:Ότι το Κάμπινγκ είναι συμβεβλημένο με την ADAC και τα μέλη της απολαμβάνουν τα στάνταρ που έχει θεσπίσει η ADAC για τα κάμπινγκ όπως πιθανός και κάποια έκπτωση.

Η ADAC εκδίδει και οδηγούς για όλη την Ευρώπη για τα κάμπινγκ.

Φιλικά

Αντώνης
Νομιζω οτι υπαρχει ενας διαχωρισμος οσον αφορα του να εισαι μελος της ADAC και του να εχεις αγορασει τον καταλογο των καμπιγκ που εκδιδει η ADAC, οπου βρησκεται η Camp-Card της ADAC για το τρεχον ετος.
Εξηγουμαι....
Οποιος ειναι μελος της ADAC για την οδικη βοηθεια, ουσιαστικα εχει την ADACplus, αρα δεν εχει δικαιωμα εκτωσης στα καμπιγκ.
Οποιος δεν ειναι μελος της ADAC και συνεπως δεν εχει την ADACplus, αλλα εχει αγορασει τον καταλογο καμπιγκ της ADAC, βρησκει μεσα την ADAC Camp-Card, η οποια δεν ειναι ονομαστικη, και παρεχει καλες εκπτωσεις στα καμπιγκ στην χαμηλη περιοδο.

Αυτο που ηθελα να διευκρινησω, ειναι οτι δεν απολαμβάνουν τα μέλη της ADAC τα στάνταρ και τις εκπτωσεις που έχει θεσπίσει η ADAC για τα κάμπινγκ, αλλα οι κατοχοι της ADAC Camp-Card, που μπορει και να μην ειναι μελη της ADAC. Πιστευω οτι δεν κανω λαθος σε αυτο.
Φιλικα Γιωργος