ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Γειά σας,
Πολύ καλή η ιδέα και μπράβο σας, να προχωρήσετε στην διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς, από το site σας.
Έτσι, καθισμένος σε μιά καρέκλα και με μιά οθόνη, κάνεις τις αγορές σου άνετα !!
Εύχομαι, αυτή η προσπάθεια, να φέρει αποτελέσματα, αν και είμαι σίγουρος γι 'αυτό. Ήταν κάτι που έλειπε από την ελληνική αγορά, καιρός ήταν.
Καλή επιτυχία και ακόμη καλύτερη συνέχεια !!
Μάξιμος
Πολύ καλή η ιδέα και μπράβο σας, να προχωρήσετε στην διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς, από το site σας.
Έτσι, καθισμένος σε μιά καρέκλα και με μιά οθόνη, κάνεις τις αγορές σου άνετα !!
Εύχομαι, αυτή η προσπάθεια, να φέρει αποτελέσματα, αν και είμαι σίγουρος γι 'αυτό. Ήταν κάτι που έλειπε από την ελληνική αγορά, καιρός ήταν.
Καλή επιτυχία και ακόμη καλύτερη συνέχεια !!
Μάξιμος
Re:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Να είσαι καλά Μάξιμε. Πιστεύουμε και εμείς στο ηλεκτρονικό εμπόριο και για αυτό σε συνεργασία με την FRANKANA έγινε το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών κάμπινγκ στην Ελλάδα.
Προς γνώση : Εκεί που λεέι ξεφυλίστε τώρα το καινούργιο κατάλογο της FRANKANA 2009 είναι μόνο για να το ξεφυλίσετε. Παραγγελίες μπορείτε να δώσετε μόνο απο τα ελληνικά μενού που έχει δίπλα. Για όποιες απορίες υπάρχουν είμαστε πάντα στην διάθεση σας.
Προτάσεις και παρατηρήσεις εννοείται ότι τις θέλουμε για να γίνουμε καλύτεροι.
Καλή περιήγηση στο νέο shop.
Υιοι Χρήστου Ζαμπέτα
Προς γνώση : Εκεί που λεέι ξεφυλίστε τώρα το καινούργιο κατάλογο της FRANKANA 2009 είναι μόνο για να το ξεφυλίσετε. Παραγγελίες μπορείτε να δώσετε μόνο απο τα ελληνικά μενού που έχει δίπλα. Για όποιες απορίες υπάρχουν είμαστε πάντα στην διάθεση σας.
Προτάσεις και παρατηρήσεις εννοείται ότι τις θέλουμε για να γίνουμε καλύτεροι.
Καλή περιήγηση στο νέο shop.
Υιοι Χρήστου Ζαμπέτα
Εγώ θέλω να παίρνω τηλέφωνο και να δίνω την παραγγελία μου.

Βρε Κώστα, εσύ που είσαι μέσα στους ...υπολογιστές, παραμένεις στον ... παραδοσιακό τρόπο ;kastrinos έγραψε:Εγώ θέλω να παίρνω τηλέφωνο και να δίνω την παραγγελία μου.
![]()
![]()
Μάξιμος
Βρε Μάξιμε με τον παραδοσιακό τρόπο λες και ένα ¨Γεια¨, κουτσομπολεύεις λίγο, συζητάς, όλο και κάτι μαθαίνεις.
Από το Pc τι μπορείς να κάνεις;
Με αυτή την λογική, έχεις δίκιο ! Συμφωνώ .kastrinos έγραψε:Βρε Μάξιμε με τον παραδοσιακό τρόπο λες και ένα ¨Γεια¨, κουτσομπολεύεις λίγο, συζητάς, όλο και κάτι μαθαίνεις.
Μάξιμος
Είναι όντος ωραία να ακούμε τις φωνές σας και έχω και καιρό να τις ακούσω.
Όσοι πάντως βολεύονται με την απευθείας ηλεκτρονική αγορά για αυτούς πιστεύω ότι ήταν σημαντικό να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Χαιρετίσματα και στους δύο.
Αντώνης
Όσοι πάντως βολεύονται με την απευθείας ηλεκτρονική αγορά για αυτούς πιστεύω ότι ήταν σημαντικό να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Χαιρετίσματα και στους δύο.
Αντώνης
Αμ Αντώνη μου βάλατε τη κοπέλα στα τηλέφωνα και την κάνετε συνέχεια δεξιά αριστερά. Μια είναι δουλειά εδώ μια είναι δουλειά εκεί.
Άρα τελικά μιλάμε με την κοπέλια σας. Μαζί από χειμώνα μου φαίνεται.
Άρα τελικά μιλάμε με την κοπέλια σας. Μαζί από χειμώνα μου φαίνεται.
Αν η φωνή μας σου αρέσει Κώστα περισότερο απο της κοπέλας τότε είμαστε πλέον στην διάθεση σου καθώς η σεζόν τελειώσε και ο φόρτος εγρασίας σιγά σιγά θα πέφτει θα έχουμε και περισσότερο χρόνο να τα λέμε.
Γεροι να είμαστε όλοι να τα λέμε.
Φιλικά
Αντώνης
Γεροι να είμαστε όλοι να τα λέμε.
Φιλικά
Αντώνης
Φίλε Αντώνη καλησπέρα
...Ξέχασες και την έκθεση της Θεσ/νίκης ...! Πάλι θα λείπετε ...
Αστειεύομαι, φυσικά !
Εύχομαι πάντα γεροί και πάντα επιτυχίες
Μάξιμος
...Ξέχασες και την έκθεση της Θεσ/νίκης ...! Πάλι θα λείπετε ...
Αστειεύομαι, φυσικά !
Εύχομαι πάντα γεροί και πάντα επιτυχίες
Μάξιμος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης