Από το 1990 σχεδόν που κάνω camping χάζευα όλους αυτούς με τα τροχόσπιτα. Τους έβλεπα πόσο τακτοποιημένοι ήταν. Έφταναν, κατέβαζαν τα ποδάρια, έβαζαν την παροχή ρεύματος και Ok τώρα πίνουμε καφέ. Αυτό σε σχέση με εμένα που είχα μια Πολωνέζικη σκηνή εσωτερικού σκελετού και τουλάχιστον δύο ώρες σκληρής δουλειάς, ήταν κάτι.
Όταν όμως άρχισα να μιλάω με όλους αυτούς ανακάλυψα κάτι. Ελάχιστοι το μετακινούν. Οι περισσότεροι το έχουν μόνιμα στο camping και το έχουν κάνει εξοχικό. (Άκουσα ιστορία ανθρώπου ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του camping και όμως δεν φεύγει γιατί σκέφτεται το ¨πακέτο¨ που θα φάει για να μετακινήσει όλη την προίκα του τροχόσπιτου.)
Όταν με το καλό αγόρασα και εγώ το δικό μου αρχές του 08 το έβαλα μόνιμα σε ένα camping της Επιδαύρου με σκοπό να πηγαίνω μικρές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα και να κάνω διακοπές αλλού. Τελικά δεν αξιώθηκα να μετακινηθώ λόγω διαφόρων προβλημάτων. Φέτος όμως δεν μου τη γλιτώνει το Γύθειο (πρώτα να είμαστε καλά βέβαια).
Όταν όμως πήγα στο camping να το μαζέψω για το χειμώνα έπαθα sock. Είχα κάνει και εγώ την ίδια ¨πατάτα¨ Με τόσα που το είχα βάλει σιγά μην μπορούσα να το μετακινήσω. Από εκείνη τη στιγμή μπήκα στη διαδικασία να πετάω να ΜΗ αναγκαία. Ξέρετε πόσα ήταν; ΠΟΛΛΑ.
Το εξοχικό δεν το κοτσάρεις στο αμάξι αυτό είναι βέβαιο.
Οι υπόλοιποι που γνώρισα στο camping μάλλον δεν βοηθούν τη κατάσταση. Τους αρκεί που βρήκαν ένα εξοχικό και αρνούνται να το μετακινήσουν.
Μα που θα χωρέσεις το δίπορτο ψυγείο; Δεν έχεις; Μα καλά πως κάνεις camping χωρίς δίπορτο ψυγείο;
Εγώ αγόρασα τροχόσπιτο για να γυρίσω την Ελλάδα και όχι για να του βάλω δίπορτο ψυγείο.
Πιστεύω ότι σε μεγάλο ποσοστό οι Έλληνες ιδιοκτήτες τροχόσπιτου το αγοράζουν και δεν το μετακινούν. Η το πάνε κάθε χρόνο στο ίδιο ακριβώς camping.
Τροχόσπιτο = Εξοχικό?
Τροχόσπιτο = Εξοχικό?
Φιλε, αλλο το τροχοσπιτο και αλλο το Εξοχικο.
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι το τροχοσπιτο ειναι για να κινηται και οχι να ειναι στασιμο καπου, απο την αλλη το εξοχικο ειναι να το εχεις καπου μονιμα, και να πηγαινεις συνεχεια στο ιδιο σημειο και να μην μπορεις να γυρισεις και αλλα μερη.
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι το τροχοσπιτο ειναι για να κινηται και οχι να ειναι στασιμο καπου, απο την αλλη το εξοχικο ειναι να το εχεις καπου μονιμα, και να πηγαινεις συνεχεια στο ιδιο σημειο και να μην μπορεις να γυρισεις και αλλα μερη.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ! ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
Δημήτρης Κορρές
O

Δημήτρης Κορρές
O
-
SUPERFASTV
- Επικοινωνία:
Re:Τροχόσπιτο = Εξοχικό?
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ .ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΤΟ ΣΩΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ????? ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ????????? ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ
Φίλε "superfastV" οι "μόνιμοι" είναι μια πραγματικότητα. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το πρόβλημα είναι οικονομικό, όμως, έχω την άποψη, ότι οι μόνιμοι, δεν κάνουν camping , αλλά απλά μένουν σε camping !!! Έχει πιστεύω (μεγάλη) διαφορά. Σίγουρα, το camping είναι τρόπος ζωής, αλλά το φαινόμενο αυτό, υπάρχει παντού, έξω μάλιστα είναι σχεδόν καθεστώς. Μόνο που εκεί, οι μόνιμοι δεν μπερδεύονται με τους υπόλοιπους (συνήθως) και λειτουργούν με ..."ιδιοκτησιακά" κριτήρια, διαμορφώνοντας ανάλογα τον χώρο τους !! Συνήθως, τα τροχόσπιτα αυτά είναι μεγάλα και δισκίνητα, οι δε ιδιοκτήτες τους, ...κουβαλάνε μαζί τους και όλες τις ανέσεις και (δυστυχώς) και τις συμπεριφορές ...του κανονικού τους σπιτιού ...!!!SUPERFASTV έγραψε:ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ .ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΤΟ ΣΩΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ????? ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ????????? ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ
Φιλικά
Μάξιμος
Σωστα φιλε μου Μαξιμε!
Να δεις No Frost, μεχρι μπανια μεσα σε τροχοσπιτο και διπλα extra κατασκευη κουζινας μονο που δεν βαζουν και πλακακια!
Να δεις No Frost, μεχρι μπανια μεσα σε τροχοσπιτο και διπλα extra κατασκευη κουζινας μονο που δεν βαζουν και πλακακια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης