Δημιουργήστε το δικό σας ερώτημα(topic) και ανταλλάξτε γνώμες με τους υπόλοιπους χρήστες
-
magbas - Δημοσιεύσεις:41
-
Επικοινωνία:
Το χρονικό της διαγραφής του κ. Ρουμελιώτακη από την ΕΛΑΤ.
Δημοσίευση
από magbas » Πέμ Φεβ 18, 2010 1:48 am
Τελικά δεν ήθελα φέτος να ασχοληθώ με την ΕΛΑΤ και τα περί αυτής γενόμενα άλλα τα πράγματα ήρθαν έτσι πού δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Τον κύριο Ρουλεμιωτάκη καί την γυναίκα του τούς γνώρισα στην εκδρομή πού έκαναν στην Κοζάνη γιά τίς Απόκριες μαζί με φίλους από την Αθήνα.
-Δεν έτυχε να βρεθούμε ποτέ στις συναντήσεις της ΕΛΑΤ τόνισε ό κ. Αντώνης ,μετά την χειραψίας μας, αλλά το όνομα σας αναφέρεται τακτικά στις συναντήσεις και κυρίως από τον κ. Δημητριάδη μου τόνισε.
-Αλήθεια ; απάντησα ,γνωρίζω και από άλλους φίλους για την εκτίμηση πού χαίρω από πολλά μέλη της ΕΛΑΤ αλλά αυτό με τον νύν Αντιπρόεδρο με τιμά ιδιαιτέρως.(γελάσαμε με σαρκασμό).
Στην συνέχεια ακολούθησε η εξιστόρηση του χρονικού της διαγραφής. Διαγραφή η μάλλον παραίτηση του ίδιου και της συζύγου του από την ΛΕΣΧΗ .
Έτσι αν και ο ίδιος άλλα και πολλά άλλα μέλη έχουν την εντύπωση πώς η Γενική Συνέλευση δεν είχε τον απαραίτητο αριθμό τακτοποιημένων μελών για να βρίσκεται σε νόμιμη απαρτία . Εκτός τούτο ο κ. Αντώνης μού δήλωσε πώς δεν υπήρξε πρόσκληση προς τον ίδιο και την σύζυγο του για να παραστούν στην Γενική Συνέλευση αλλά και όπως εκ των υστέρων διαπίστωσε δεν υπήρχε και θέμα της Γενικής πού να αναφέρεται στην διαγραφή μελών.
Στην συνέχεια μού έδωσε να διαβάσω την πρόσκληση σε απολογία ενώπιων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 8-2-2010 με την φράση «τυχών απουσία σας σημαίνει αυτόματη διαγραφή σας από τον Σύλλογο μας» πού δείχνει την άγνοια των άρθρων του Καταστατικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει αρμοδιότητα διαγραφής και μάλιστα κατόπιν εορτής. Και αφού μού διάβασε:
Άρθρο 8ο
Απώλεια Ιδιότητας Μέλους:
Η ιδιότητα του μέλους χάνεται:
α) Με έγγραφη παραίτηση.
β) Με διαγραφή λόγω καθυστέρησης καταβολής συνδρομής πέραν των δύο (2) ετών.
γ) Με διαγραφή, λόγω μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του Καταστατικού και τις αποφάσεις της Γεν. Συνέλευσης και λόγω διαγωγής αντιβαίνουσας προς την ιδιότητα του μέλους.
Για τις περιπτώσεις β’ και γ’ απαιτείται σχετική απόφαση της Γεν. Συνέλευσης.
Ακολούθως μου έδωσε να δώ την ημερομηνία παραλαβής της επιστολής για απολογία

και την επιστολή πού έστειλε προς την ΕΛΑΤ όπου ζητούσε την αποχώρηση του και την διαγραφή του από αυτήν.

Τέλος μού έδωσε μία επιστολή πού στάλθηκε στον Αρχισυντάκτη του περιοδικού και Γ .Κούκο προς δημοσίευση και όπως μού τόνισε είπε ό κ. Ρουμελιωτάκης το ζεύγος Μελεντζή ιδιοκτήτες του περιοδικού είπαν ΟΧΙ .Νά ερωτηθεί η ΕΛΑΤ και να απαντήσει ώστε και τα δύο μαζί να δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος.
Δηλαδή σκέφτηκα εγώ στις αρχές Αυγούστου. Και αν ό κ. Δημητριάδης δεν θέλει να απαντήσει δεν θα δημοσιευθεί η επιστολή μου;

Έτσι αποφάσισα να σας δώσω αγαπητέ magbas τα έντυπα για να τα δημοσιεύσετε στα σχετικά forum για να μην πλανάται μέχρι τον Αύγουστο η εντύπωση πώς η διαγωγή μου αντιβαίνει προς την ιδιότητα του μέλους.
Διευκρίνηση 1 : H παραπάνω άποψη , δημοσιεύθηκε ταυτόχρονα σε 4 forum και ήταν επιθυμία του κ.Ρουμελιωτάκη .Εγώ προθυμοποιήθηκα να βοηθήσω έναν άνθρωπο πού βρίσκεται στο χώρο του camping 40 χρόνια με τεράστια ταξιδιωτική εμπειρία, λόγω μη καλής σχέσης με την σύγχρονη διαδικτυακή τεχνολογία και τίποτε άλλο.
Το κλείδωμα και η διαγραφή του topic σε συγκεκριμένο forum δεν αφορά εμένα
αλλά τον κ. Ρουμελιωτάκη. Εξάλλου είναι γνωστή σε πολλούς από σας η αγάπη μου για το cαmper και η ενασχόλησή μου με αυτό ,έχω επενδύσει για την απόκτησή του, αποκτώ μόνο φίλους στα ταξίδια πού σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο κάνω και το κυριότερο έχω βήμα σε άλλα forum και τα οποία στηρίζω με τις απόψεις και τα γραφόμενά μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
magbas την Πέμ Ιαν 01, 1970 2:33 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
magbas - Δημοσιεύσεις:41
-
Επικοινωνία:
Δημοσίευση
από magbas » Παρ Φεβ 19, 2010 2:40 pm
Διευκρίνηση 2:Επειδή ορισμένοι που διάβασαν το ποιο πάνω θέμα νόμισαν ότι αυτό εκφράζει δικές μου απόψεις θα ήθελα να διευκρινίσω ότι το ανωτέρω δημοσίευμα είναι αναρτημένο από μένα για λογαριασμό του κ. Αντώνη Ρουμελιωτάκη
-
Admin
-
Επικοινωνία:
Δημοσίευση
από Admin » Σάβ Φεβ 20, 2010 6:38 am
Αρκετοί αναρωτήθηκαν αν ο Ζαμπέτας θα ανεβάσει ή όχι το θέμα αυτό στο φόρουμ του.
Θεωρούμε τους εαυτούς μας δημοκρατικούς και το έχω ξαναπεί ότι το συγκεκριμένο φόρουμ δεν έγινε για να προβάλουμε εμείς τις δικές μας θέσεις αλλά εσείς τις δικές σας.
Αν θα διαβάσετε προσεκτικά τον σκοπό που δημιουργήθηκε το φόρουμ θα καταλάβετε περισσότερα. ( ισχύει για όσους δεν μας ξέρουν καλά ).
Πάμε τώρα στο συγκεκριμένο θέμα.
Και ο κύριος Ρουμελιωτάκης και η γυναίκα του και η ΕΛΑΤ και το περιοδικό CAMPER MARKET και όσοι ασχολείστε με το αντικέίμενο τροχόσπιτο και αυτοκινούμενο είστε φίλοι μας, πελάτες, συνεργάτες μας. Ιδιαίτερα ο κύριος Δημητριάδης έχει πάρει απο εμάς αυτοκινούμενο και έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση εκτός απο την πελατιακή.
Πάνω απο όλα όμως είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ με στιγμές αδυναμίας όπως όλοι οι άνθρωποι.
Σε τέτοιες στιγμές μπορείτε να παραφερθείτε ή να αντιδράσετε άκομψα σε μια επιθετική συμπεριφορά κάποιου συνομιλητή σας. Εγώ δεν εξετάζω ποιός απο όλους έχει δίκιο. Δεν είμαι δικαστής ούτε εδώ μέσα θα το λύσουμε το θέμα. Ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του καλύτερα και αν νιώθει ότι έχει κάνει λάθος ας πράξει ανάλογα. Ας μάθουμε όλοι μας να συνυπάρχουμε σε σύνολα γιατί δυστηχώς, πολύς κόσμος βάζει τον εαυτό του πάνω απο όλα.
Ας μάθουμε να μην κρίνουμε ελαφρά τι καρδία την προσφορά του καθενός γιατί έτσι θα κριθούμε και εμείς. Εμάς δεν μας αρέσει να μας το κάνουνε αλλά εμείς πρώτοι τρέχουμε να κρίνουμε και να επιτεθούμε.
Τα αυτοκινούμενα και τα τροχόσπιτα υπάρχουν για να μας φέρουν ποιό κοντά στην φύση, να χαλαρώνουμε, να περνάμε με τις οικογένειες και φίλους μας καλά.
Εμείς δώσαμε την δυνατότητα να πεί ο κ. Ρουμελιτάκης μέσω του magbas την άποψη του, αν θέλει ο οποιοσδήποτε άλλος να πάρει θέση να το κάνει και αν ενοχληθεί κάποιος και πιστεύει ότι θύγετε απο τις σχετικές τοποθετήσεις ή δημοσίευση του θέματος, είμαστε πάντοτε στην διάθεση σας να το σβήσουμε.
Δική μας θέση : Μακάρι να βάλουν οι εμπλεκόμενοι πολύ νερό στο κρασί τους και να μας ζητήσουν να σβήσουμε το θέμα ώς λήξαν. Να φάνε όλοι τους τα μπριζολάκια ( θέλουμε και εμείς λίγα ) και να προσπαθούν όλοι να λύνουν τα προβλήματα του χ'ωρου εις όφελος όλων. ( Πολύ δύσκολο σε αυτή την χώρα )
Φιλικά
Αντώνης Ζαμπέτας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Admin την Πέμ Ιαν 01, 1970 2:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
SUPERFASTV - Δημοσιεύσεις:33
-
Επικοινωνία:
Δημοσίευση
από SUPERFASTV » Κυρ Φεβ 21, 2010 1:06 pm
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ Ε Ν Ο Χ Λ Ε Ι.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ.
1. ΑΦΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.
2. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑ ΦΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ.
3. ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ & ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ (Π.Χ. ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
4.ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ Η ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ(ΔΡΟΜΟΙ)ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ
-
blucamperista - Δημοσιεύσεις:10
-
Επικοινωνία:
Δημοσίευση
από blucamperista » Παρ Απρ 23, 2010 8:46 am
Να πω κι εγω δυο λογια αν μου επιτρεπετε χωρις να θελω να θιξω κανεναν!
Ο ΕΛΑΤ ειναι η λεσχη αυτοκινουμενων στην ελλαδα;
Μα ποιος λογος υπαρχει για να υπαρχει λεσχη αυτοκινουμενων; (Ισως μονο αν το δουμε απο πλευρας επισημης αντιμετωπησης κοινων προβληματων δικαιολογειται.)
Στην ελλαδα υπαρχουν δυο, τρεις, τεσσερεις εκατονταδες αυτοκινουμενα, αλλα ηδη υπαρχουν λεσχη, προεδροι, καυγαδες για του ψυλλου πηδημα!
Αντι να ασχολειστε με τις λεσχες, πατε διακοπες με τα αυτοκινουμενα, να τα χαρειτε!
Γιατι απο το εξωτερικο η ολη κατασταση μου θυμιζει την ιστορια του Dr. Seuss στο βιβλιο "Horton hears a Who", οπου η ευρωπη ειναι ο Horton και η ΕΛΑΤ ειναι ενα συμπαν απειροελαχιστο κλεισμενο μεσα σε ενα κοκκο σκονης!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης