Καλημέρες απο έναν νέο στην παρέα σας.

Δημιουργήστε το δικό σας ερώτημα(topic) και ανταλλάξτε γνώμες με τους υπόλοιπους χρήστες
Georgiocat
Επικοινωνία:
Καλημέρες απο έναν νέο στην παρέα σας.

Δημοσίευση από Georgiocat » Πέμ Απρ 21, 2011 8:32 am

Καλημερίζω την παρέα σας.Με λένε Γιώργο,είμαι απο Πάτρα και βρήκα την σελίδα και κατ'επέκταση το πολύ ενδιαφέρον forum σας μέσω google,ψάχνωντας περισσότερες πληροφορίες για τα Hobby.Είμαι κάτοχος ενός Prestige 495 του 92,πού τα 4 τελευταία χρόνια το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου σε ένα οικόπεδο για να μένει κυρίως τα Σαββατοκύριακα.Είναι σε πολύ καλή κατάσταση εσωτερικά,και εξωτερικά από όσο δείχνει,χωρίς να έχω τις τρελές γνώσεις,βέβαια.Το είχε πάρει απο ένα γνωστό του κυρίως για στατικό,αν και το χρησιμοποιούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.Μέσα δεν έχει ίχνος υγρασίας,ούτε μυρωδιές,δεν καπνίζει κανείς,και μία που είμαι του camping τα τελευταία χρόνια,αλλά κυρίως με σκηνή,είπα να αναβαθμιστώ λίγο και να το χρησιμοποιήσω.Αφου υπάρχει και το τροχόσπιτο,γιατί όχι.Εχω βασικές γνώσεις γύρω απο τροχόσπιτα,αν και έχω εμπειρία απο 12V και υγραέριο σε σκάφη,κυρίως ιστιοπλοικά.Οπότε πιστεύω πώς κάποια πράγματα δεν θα μου είναι εντελώς άγνωστα.Χαίρομαι πολύ επίσης που βρήκα και την Ελληνική αντιπροσωπεία,μια που αν χρειαστείς κάτι είναι καλύτερο να έχεις κάτι στην πόρτα σου παρά στην Γερμανία.Αυτά απο μένα για τώρα,συγχωρέστε μου την πολυλογία,απλά με έχει ψήσει πολύ το θέμα με το τροχόσπιτο και είμαι ενθουσιασμένος :wink:

Patrinos
Επικοινωνία:

Re:Καλημέρες απο έναν νέο στην παρέα σας.

Δημοσίευση από Patrinos » Τετ Απρ 27, 2011 1:52 am

Καλώς ήρθες πατριώτη. Ωραία η ιδέα σου να χρησιμοποίησης το τροχόσπιτο, κρίμα να είναι μόνιμα αραγμένο. Ότι βοήθεια χρειαστείς είμαστε στην διάθεση σου.

Athens Geo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Athens Geo » Τετ Απρ 27, 2011 10:42 am

Καλώς ήρθες...........εδώ θα ρωτάς και με χαρά θα σου απαντούν .

Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Admin » Πέμ Απρ 28, 2011 3:52 am

Καλως ήρθες στην παρέα. Το ίντερνετ μας βοήθησε και σε βοήθησε να βρεθούμε.

Ότι χρειαστείς στην διάθεση σου.

Η ηλικία του τροχοσπίτου σου είναι τέτοια που καλό θα ήταν αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ μαζί του να μας στείλεις λίγες φωτογραφίες με mail : antonis@zampetas.gr ώστε να σου δώσουμε λίγες συμβουλές και αν πιάνουν τα χέρια σου να ασχοληθείς λίγο μαζί του ώστε να το έχεις για πολλά ακόμη χρόνια σε καλή κατάσταση.

Πάντα κοντά σου ότι χρειαστείς.

Φιλικά

Αντώνης Ζαμπέτας

Georgiocat
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgiocat » Πέμ Απρ 28, 2011 5:09 am

Καλημέρες.Ευχαριστώ πολύ για την θερμή υποδοχή όλους σας.
Συντοπίτη,έτσι το σκέφτηκα και εγώ,λέω κρίμα είναι να κάθεται...οπότε ας του δώσω λίγη παραπάνω προσοχή,για να το χαιρόμαστε παραπάνω.Eυχαριστώ όλους όσους έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν.
Αντώνη,όντως,ήταν πολύ καλό που σας βρήκα.Χαίρομαι να βρίσκω άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με μένα και μεράκι.Θα τραβήξω μερικές photos όταν ξανάπάω στο χωριό και θα στις στείλω να μου πείς.Είναι σε καλή κατάσταση γενικά με μια πρώτη ματιά,αλλά σίγουρα θα μετρήσει η γνώμη σου ως ειδικού.Οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα έχεις νέα μου...τα χέρια μου πιάνουν,και εργαλεία υπάρχουν και διάθεση,δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει,αλλά θα το παλέψω γιατί μου αρέσει το όλο concept.Εδώ διακοπές τα τελευταία χρόνια κάνω με σκηνή και μικρό ιστιοπλοικό φίλου,οπότε είμαι εξοικιωμένος με την όλη κατάσταση λίγο πολύ.

NickPant
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NickPant » Τρί Μάιος 17, 2011 11:04 am

Nέος στο φορουμ, αλλά με αρκετούς γνωστούς........
Rock συνταξιούχος Θεσσαλονικιός, γέννημα θρέμα..........
Χαιρετώ τους Αδελφούς Ζαμπέτα, και σε συνέχεια τους Φίλους μου:
Μάξιμο, Τraveller, Athens Geo, Patinos, Teonakos......κλπ.
Εδώ θα τα λέμε.........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickPant την Πέμ Ιαν 01, 1970 2:33 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τι μισείς......Μη ποιείς.
The Life is, a Hard Rock.......
Νίκος Π.

Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Admin » Τρί Μάιος 17, 2011 1:29 pm

Niko welcome!

Μακάρι όλοι οι συμμετέχοντες εδω μέσα να κερδίσουν σε γνώση και να κάνουν νέους φίλους με θέμα το camping.

NickPant
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NickPant » Πέμ Μάιος 19, 2011 10:58 am

Με την σειρά μου σας χαιρετώ
και με χαρά μου θα σας γνωρίσω.....
Τι μισείς......Μη ποιείς.
The Life is, a Hard Rock.......
Νίκος Π.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης