ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΥ

Τεχνικα θεματα γυρω απο το τροχοσπιτο και το αυτοκινουμενο. Γραψτε και ανταλλαξτε αποψεις με αλλους τροχοσπιταδες γυρω απο τεχνικα θεματα που σας απασχολουν.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:
ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΥ

Δημοσίευση από Admin » Τετ Νοέμ 26, 2008 3:53 am

Ευχαριστώ τα παιδιά στην Θεσσαλονίκη για την επιμονή τους να βάλω αερόφουσκες στο αυτοκινούμενο μου. Ήμουν έτοιμος να πουλήσω το αυτοκινούμενο μου. Κραδασμοί και θόρυβοι σε λακούβες, μπαλαντζαρίσματα σε πλευρικούς ανέμους, ήθελαν τα παιδιά μου να κοιμηθούν πίσω και δεν μπορούσαν απο τα τραντάγματα, τα μαχαιροπήρουνα στο συρτάρι χτυπούσαν. Όλα αυτά τελειώσαν βάζοντας τις σωστές αερόφουσκες. Το τονίζω τις σωστές γιατί υπάρχουν αρκετά μοντέλα και θέλει προσοχή. Έχει μονού η διπλού κυκλώματος, 6 ή 8 ιντσών φούσκες, μέχρι 1700 Κιλά βάρος άξονα ή πάνω απο αυτό το βάρος. Ειδικός έγινα. Αλλά καλύτερα να σας τα εξηγήσουν τα παιδιά. Έγω ήθελα μόνο να πώ πόσο μεγάλη διαφορά έχει το αυτοκινούμενο μας. Καμμία σχέση. Έδεσε, σταματήσαν η κραδασμοί, το αυτοκίνητο δεν κάθεται στα σουστόφυλλα αλλά στις φούσκες η οδική του συμπεριφορά άλλαξε προς το πολύ καλύτερο. Καλά ταξίδια σε όλους.

Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:

Re:ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΥ

Δημοσίευση από Admin » Τετ Νοέμ 26, 2008 4:11 am

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναιότι δεν θέλουμε ποτέ να πουλάμε κάτι στους πελάτες μας που να μην είναι χρήσιμο. Και επειδή και εμείς χρήστες των τροχοσπίτων και των αυτοκινουμένων είμαστε χρησιμοποιηούμε πολλά απο τα αξεσουάρ, τα τεστάρουμε οι ίδιοι και ότι καλό υπάρχει το προτίνουμε στους πελάτες μας, όντας σίγουροι για τα αποτελέσματα.

Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Admin » Κυρ Δεκ 07, 2008 5:16 pm

Καλησπέρα,
πιστεύω ότι πολύ κάτοχοι αυτοκινουμένων δεν έχουν καταλάβει την πραγματική αξία της αερόφουσκας. Για εμένα δεν υπάρχει ποιό σημαντικό αξεσουάρ στο camper. Οι λόγοι?
1) Τα camper έχουν σουστόφυλλα στο σασί τος, τα οποία δεν μπορούν να απορροφήσουν κανέναν κραδασμό. Έτσι όλοι οι κραδασμοί πάνε στην υπερκατασκευή και την καταπονούν πάρα πολύ ιδιαίτερα στους καταπληκτικούς μας δρόμους. Οι αερόφουσκες απορροφούν όλους τους κραδασμούς και το όχημα δεν καταπονείται.
2) Τα camper είναι ψηλά οχήματα και χάνουν την ευστάθεια τους στους πλευρικούς ανέμους. Οι αερόφουσκες δένουν ξανά το όχημα και δίνουν πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα στον δρόμο.
3) Τα μπροστοκίνητα camper και ειδικά αυτά με μεγάλο πρόβολο πίσω και βάζοντας και αρκετό βάρος πίσω "χάνουν" απο το σταθερότητα τους καθώς δεν έχουν καλή πρόσφηση οι τροχοί στον δρόμο. Με τις αερόφουσκες και σηκώνοντας το όχημα λίγο ποιό ψηλά το camper έχει ξανά καλό τιμόνι.
4) Οι ποιό πολλοί κάτοχοι έχουν τα camper τους υπέρβαρα. Με αερόφουσκες και αλλαγή συνήθως των μπροστινών ελλατηρίων έχουμε νόμιμα και με έγκριση του ΚΤΕΟ Γερμανίας το δικίωμα της αύξησης του μικτού βάρους στο αυτοκινούμενο εως 350 Kg.

5)Και ποιό σημαντικό όλων. Θα οδηγάτε άλλο αυτοκίνητο. Θα οδηγάτε και θα λέτε καλά αυτό είναι το αυτοκινούμενο μου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΑ. Υπάρχου μονής και διπλής σπείρας, αντοχής μέχρι 1700 Kg. ή παραπάνω, κυλινδρικού τύπου, 6 ή 8 ιντσών πάχος, μονού και διπλού κυκώματος.

Εμείς προτείνουμε μόνο διπλής σπείρας και 8 ιντσών που έτσι μπορείτε να αυξήσετε το μικτό σας βάρος κατα 350 Kg.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Admin την Πέμ Ιαν 01, 1970 2:33 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Admin » Σάβ Ιαν 24, 2009 2:18 pm

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΨΩΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΤΗΛ. 22990 87265 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης