ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ

Τεχνικα θεματα γυρω απο το τροχοσπιτο και το αυτοκινουμενο. Γραψτε και ανταλλαξτε αποψεις με αλλους τροχοσπιταδες γυρω απο τεχνικα θεματα που σας απασχολουν.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:
ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ

Δημοσίευση από Admin » Τετ Νοέμ 26, 2008 3:57 am

καλησπερα.μολις χτες η μητερα μου μου εκανε δωρο ενα κουζινακι υγραεριου για το αυτοκινουμενο μου.το προβλημα μου ειναι πως να το συνδεσο.σκεφτηκα στο κομματι λαστιχου που παει απο τον ρυθμιστη στην σωληνωση του αυτοκινουμενου να το κοψω και να βαλω μια διακλαδωση.αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος ρωταω εσας που ειστε ειδικη στον χωρο γιατι με το γκαζι δεν παιζουμε.ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:

Re:ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ

Δημοσίευση από Admin » Τετ Νοέμ 26, 2008 4:19 am

Γειά σας,

Στη θέση σου, το κουζινάκι αυτό, εάν μπορεί να ενσωματωθεί μόνιμα σε συγκεκριμένη θέση(..."εντοιχισθεί") στο τροχόσπιτο, θα πήγαινα στον "ειδικό" (αντιπρόσωπο του τροχόσπιτου ή ειδικευμένο τεχνικό).
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα το "δούλευα" ανεξάρτητα από το δίκτυο του τροχόσπιτου (με μια camping gaz).
Όπως, πολύ σωστά γράφεις και εσύ, με το υγραέριο δεν ...παίζουμε.

Φιλικά

Μάξιμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Admin την Πέμ Ιαν 01, 1970 2:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:

Re:ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ

Δημοσίευση από Admin » Τετ Νοέμ 26, 2008 4:28 am

Καλησπέρα στον kostino1 και στον maximo. Επειδή όπως είπατε και οι δύο με το υγραέριο δεν παίζεις εμείς είμαστε κάθετοι και λέμε ότι δεν χρησιμοποιούμε καταρχάς λάστιχα του εμπορίου τα οποία κόβουμε και ενώνουμε με σφυχτήρες. Μόνο λάστιχα εγκεκριμένα απο τα ΚΤΕΟ Υγραερίου της Γερμανίας με DIN και με βιδωτα κόνικα ρακοράκια για πλήρη ασφάλεια. Αν ο φούρνος είναι να εγκατασταθεί μόνιμα μέσα στο όχημα δεν τοποθετούμε λάστιχο αλλά ειδικό χαλκοσωλήνα πάλι με κόνικα ρακοράκια και συνδέσμους ασφαλείας. Καλό θα ήταν ο kostinos1 να έρθει σε επαφή μαζί μας για να δούμε τί φούρνο έχει και αν τοποθετείται μόνιμα μέσα ή αν θα τον έχει έξω μεταφερόμενο ώστε να του δώσουμε τα κατάλληλα εξαρτήματα ώστε να τον λειτουργεί. Φαγτό μαγειρεμένο στον φούρνο είναι φοβερό. Ελπίζω να μας καλέσεί για ένα γεύμα.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης