ΔΙΟΔΙΑ

Τεχνικα θεματα γυρω απο το τροχοσπιτο και το αυτοκινουμενο. Γραψτε και ανταλλαξτε αποψεις με αλλους τροχοσπιταδες γυρω απο τεχνικα θεματα που σας απασχολουν.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:
ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από Admin » Τετ Νοέμ 26, 2008 3:55 am

καλησπερα. καταρχας ευχαριστω για τις συμβουλες σχετικα με την φωρτιση της μπαταριας. επειδη ειμαι επαγγελματιας οδηγος,και το δρομολογιο που εχω απο την εταιρεια οπου εργαζωμαι εχει να κανει με την ε.ο. αθ-θεσ. θα ηθελα να σας πω την οργη μου για της νεες τιμες τον διοδιων.θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε τι θα πληρωνουμε εμεις οι ιδιοκτητες

Άβαταρ μέλους
Admin
Επικοινωνία:

Re:ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από Admin » Τετ Νοέμ 26, 2008 4:16 am

Καταρχάς είναι πολύ ευχάριστο ότι πήρατε την πρωτοβουλία να ανοίξετε θέματα. Μακάρι να σας ακολουθήσουν και άλλοι. Στο θέμα διόδια όντως διαπιστώσαμε και εμείς ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Πρόσφατα έχει ιδρυθεί Ελληνική Λέσχη Αυτοκινουμενων τροχοσπίτων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Βλαχογιάννη Εύα στο 6974 408827 για να επιμεληθεί του θέματος.

Vasilis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vasilis » Πέμ Νοέμ 27, 2008 3:24 pm

Εχουν τρελαθει τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΡΙΠΟΛΙ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ περιπου 60km 9.00ευρω(τροχοσπιτο- αυτοκινητο)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΘΗΝΑ περιπου 70κμ 9.00ευρω (τροχοσπιτο-αυτκινητο)
130κμ 18.00ευρω

ANCONA (I)-VILLACH(A) 610KM 40ΕΥΡΩ και να σκεφτειτε οτι οι Ιταλια ΗΤΑΝ η ποιο ακριβη
χωρα στην ευρωπη μαζι με την Γαλλια.

Vasilis
camping for ever

Maximos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Maximos » Πέμ Νοέμ 27, 2008 4:23 pm

Γεια σας,

Δυστυχώς, η Ελλάδα μας ..."πληγώνει" !! Κρίμα ...
Η ...ιστορία με τα διόδια δεν έχει προηγούμενο, όταν δεν υπάρχουν κανόνες ο "καθένας" κάνει του κεφαλιού του.
Έξω τουλάχιστον μπορεί να πληρώνεις διόδια, αλλά έχεις δρόμους (πραγματικούς αυτοκινητόδρομους), κυκλοφορείς με ασφάλεια, υπάρχουν προδιαγραφές, υπάρχει εξυπηρέτηση, υπάρχουν χώροι για parking (και δεν εννοώ μόνο τους μεγάλους σταθμούς με τα βενζινάδικα), υπάρχει με λίγα λόγια σεβασμός. Εδώ, απλά εισπράτουν διόδια και μάλιστα σε δρόμους τύπου Κορίνθου-Πατρών, που άμα λάχει κάνουν και αυξήσεις ...!!
Κάθε σύγκριση, σε επίπεδο αυτοκινητόδρομων, κυκλοφορίας τροχόσπιτων και συμπεριφοράς οδηγών, είναι άνιση, ...κρίμα και πάλι !!

Φιλικά

Μάξιμος

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης