Σελίδα 1 από 1

ΣΥΓΚΌΛΛΗΣΗ & ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ?

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 27, 2014 11:57 am
από Admin
Πολλοί φίλοι και πελάτες μας ρωτάνε πολλές φορές ποιό υλικό να χρησιμοποιήσουν για να στεγανοποιήσουν το τροχόσπιτο ή το αυτοκινούμενο τους. Μέχρι τώρα τα υλικά αυτά τα χρησιμοποιούσαν τα εργοστάσια και τώρα βγαίνουν στην αγορά και για τον τελικό χρήστη.

Εργοστάσια όπως η HOBBY, FENDT, CARTHAGO και HYMER χρησιμοποιούν υλικά συγκόλλησης και στεγανοποίησης της εταιρίας DEKALIN.

Τα προϊόντα αυτά τα προσφέρει πλέον και η FRANKANA στον κατάλογο της και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Να πούμε μόνο ότι τροχόσπιτο FENDT δεν έχει μπει στο συνεργείο μας για επισκευή σαπίλας. Μόνο τυχαίο δεν είναι αφού η FENDT χρησιμοποιεί εδώ και πολλά χρόνια DEKALIN.

Θα τα βρείτε στον eshop μας :

1 Δυνατή κόλλα για την συνολική κατασκευή του οχήματος. Συγκόλληση πολυεστερικών μερών σε μεταλλικό σκελετό, προφίλ αλουμινίου, προφίλ για στερέωση Solar ή SAT, σκελετός ή θόλους τροχών : DEKASYL MS-5 http://www.camping-megastore.gr/power-g ... #v_451_069 σε προσφορά 14,90 €

2. Στεγανοποίηση ενώσεων τοιχωμάτων, καπάκια οροφής, παραθύρων, προφίλ ενώσεων και διακοσμητικά προφίλ. Το παραπάνω υλικό που "έτρεξε" μετά το σφίξιμο των προς στεγάνωσης μερών είναι πολύ εύκολο να αποκοπεί χωρίς να λερώσει κανείς το όχημα. Στεγανοποιεί και μένει ελαστικό για πολλά χρόνια.
DEKASEAL 8936 http://www.camping-megastore.gr/elastic ... #v_451_045 κωδικός 451/045 ανοιχτό γκρί 310 ml τιμή προσφοράς 11,90 €!

3. Επιδιόρθωση πλαστικά
Για επισκευές σε πλαστικά μέρη απο ABS, PMMA, GFK, το οποίο υλικό μπορεί να γυαλοχαρταριστεί και να βαφεί χρησιμοποιήστε την κόλλα δύο συστατικών DEKAPUR 2K-90 RAPIDE
http://www.camping-megastore.gr/dekapur-2k-90.html τιμή : 15,40 €

Γνωρίστε όλα τα προιόντα της DEKALIN εδώ στο νέο μας Eshop http://www.camping-megastore.gr/catalog ... make=18483

Για απορίες και συμβουλές πάντα στην διάθεση σας.


Re:ΣΥΓΚΌΛΛΗΣΗ & ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ?

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 27, 2014 10:09 pm
από Admin
Να πω εδώ ότι υλικά υπάρχουν ΆΠΕΙΡΑ στην αγορά και σίγουρα πολύ ποιοτικά. Sikaflex πχ και πολλά άλλα.

Για να φτάσω δημόσια να γράψω για ένα προϊόν και με τον κίνδυνο να εκτεθώ το έκανα μόνο επειδή FENDT και CARTHAGO είναι εταιρίες γνωστές για την ποιότητα τους και ένα απο τα κριτήρια ποιότητας τους είναι η στιβαρότητα και η στεγανότητα της κατασκευής τους. Δεν έχουμε επισκευάσει ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα τροχόσπιτο FENDT στο συνεργείο μας για σαπίλα. Αυτό λέει πολλά.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα ξεχωρίσαμε από τα άλλα της αγοράς. πχ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε και εμείς Sikaflex για συγκόλληση βάσεων Solar στην οροφή. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή πλέον.

Έτσι είμαστε χαρούμενοι που τα προϊόντα της DEKALIN μπήκαν στον κατάλογο μας της FRANKANA και μπορείτε να τα προμηθευθείτε και εσείς για τα μαστορέματα σας.