ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ SERVICE ΑΠΟ ΤΗΝ FIAT

Τεχνικα θεματα γυρω απο το τροχοσπιτο και το αυτοκινουμενο. Γραψτε και ανταλλαξτε αποψεις με αλλους τροχοσπιταδες γυρω απο τεχνικα θεματα που σας απασχολουν.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Admin
Δημοσιεύσεις:841
Εγγραφή:Τετ Νοέμ 12, 2008 7:47 am
Επικοινωνία:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ SERVICE ΑΠΟ ΤΗΝ FIAT

Δημοσίευση από Admin » Τρί Οκτ 04, 2011 9:49 pm

Όπως έχει ενημερώσει η FIAT τους κατασκευαστές των αυτοκινουμένων τροχοσπίτων, το επόμενο χρονικό διάστημα θα "τρέχουν" αρκετές ενημερώσεις για διαδικασίες Service στο νέο FIAT DUCATO. Τα εργοστάσια πριν παραδώσουν τα αυτοκινούμενα θα "περάσουν" τα αυτοκίνητα από τις διαδικασίες που προβλέπονται για τις βελτιώσεις ή αναβαθμίσεις σε κάθε μοντέλο.

Καλό όμως είναι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινούμενων να ενημερώνονται για αυτές τις διαδικασίες Service σε τακτά χρονικά διαστήματα απο το site της FIAT ( http://www.fiatcamper.com/leistungen/fa ... lkontrolle ) πληκτρολογώντας τον αριθμό πλαισίου στο σχετικό κουτάκι και βάζοντας και το σχετικό μοντέλο του αυτοκινήτου 230 ή 244 ή 270 κλπ ώστε να γνωρίζουν αν το δικό τους αυτοκίνητο έχει κάποιο θέμα ή όχι. Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FIAT γνωρίζουν και είναι ενημερωμένα για αυτές τις διαδικασίες Service.

Εδώ να διευκρινίσουμε ότι άλλο είναι η διαδικασία Service και άλλο η ανάκληση ασφαλείας.

Στην μεν περίπτωση της διαδικασίας Service δεν πρόκειται για θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια αλλά με την βελτίωση του αυτοκινήτου και μπορούν να γίνουν και να λυθούν στο επόμενο Service αλλά γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται μπορείτε να κάνετε αυτές τις εργασίες και ποιο μπροστά από το επόμενο Service. Σε αυτή την περίπτωση η FIAT δεν ενημερώνει τους κατόχους.

Όταν πρόκειται για θέματα ασφαλείας τότε η FIAT ενημερώνει ήτε το εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινούμενου και το όχημα δεν παραδίδεται στην κυκλοφορία ήτε αν έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία ενημερώνει τον τελικό ιδιοκτήτη προκειμένου να επισκεφθεί το πλησιέστερο συνεργείο για να διορθώσει την βλάβη.

Μπείτε λοιπόν στο site της FIAT και δείτε αν το αυτοκίνητο σας έχει κάποιο μικρό θεματάκι γιατί αν είχε κάτι ποιο σοβαρό θα είχατε σίγουρα ενημερωθεί απο την FIAT.

Μπράβο πάντως στην FIAT για το σχετικό link στο site της.

Φιλικά και ενημερωτικά

Υιοί Χρήστου Ζαμπέτα

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες