Καλημερα,
Είμαι νεος στο αθλημα και σοκαρισμένος απο τις τιμές των διοδίων!
Εχω ενα μικρο συρόμενο της KNAUS το οποίο ομως εχει διπλό αξονα. Σαν αποτέλεσμα στα διόδια της Πελοπονήσου πλήρωσα το ΣΚ που μας πέρασε σε όλα το ανωτερο αντιτιμο, αφου οπως μου είπαν μετρανε αξονες. Δλδ το μεγαλύτερο φορτηγο που κυκλοφορεί στην εθνικη εχει το ιδιο κόστος με εμενα. Ενδεικτικά ενα ΚΤΕΛ πληρώνει 7.9 στην Κορινθο και εγω με το τζιπ και το τροχοσπιτακι μου 11,00! Φυσικα δε θα σχολιάσω το κόστος στην γεφυρα στο Ριο, που δε θα παω ποτε μαλλον, μιας και κοστίζει 41 ευρώ η διέλευση.
Ειναι σωστο η με κλέβουνε κανονικά? τη γνωμη σας!
Ευχαριστώ,
cokogr
Διόδια
Re:Διόδια
To ότι σε κλέβουν δεν χρειάζεται συζήτηση. Είσαι και εσύ ένας από τους τυχερούς που έχεις τροχόσπιτο και κάνεις μια "άλλη" ζωή αλλά είσαι και από τους άτυχους που ζεις σε αυτήν χώρα και πρέπει να επωμιστείς αυτή την παράνοια με τα διόδια.
-
- Επικοινωνία:
+1Admin έγραψε:To ότι σε κλέβουν δεν χρειάζεται συζήτηση. Είσαι και εσύ ένας από τους τυχερούς που έχεις τροχόσπιτο και κάνεις μια "άλλη" ζωή αλλά είσαι και από τους άτυχους που ζεις σε αυτήν χώρα και πρέπει να επωμιστείς αυτή την παράνοια με τα διόδια.
ATYXIA με βάση την αντιμετώπιση που έχουμε από τους πολιτικούς και το σύστημα γιατί κατά τα άλλα είναι ευλογημένος τόπος και πιστεύω η ποιο αγαπημένη χώρα Του Θεού.
Κατάλαβα! απλα πληρώνω και απολαμβάνω! Που θα παει μια μέρα θα στρώσει και ο τόπος!
Ευχαριστώ πολυ!
Ευχαριστώ πολυ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες